Sestdien Dirty Deal Audio «Kaput 2013» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā katru gadu, arī šogad «Dirty Deal Audio» aicina uz gada noslēguma pasākumu, kura ietvaros notiks otrās Latvijas Elektroniskās Mūzikas izlases prezentācija. Šis pasākums ir «Dirty Deal Audio» pateicība kolektīva atbalstītājiem, draugiem, klausītājiem un pašiem dalībniekiem, kā arī iespēja kopā izdejoties un labi pavadīt laiku. Turklāt tieši šobrīd pasaulē notiek izteikta elektroniskās oriģinālmūzikas renesanse, un šis pasākums būs oda šim lieliskajam laika posmam.

Pasākumā piedalīsies un sevis producēto mūziku spēlēs visi «Dirty Deal Audio» pārstāvētie mūziķi: Niklāvz, Oriole, Kodek, Ohmtek, TV Maskava, ansis, Ashnikko, Tenda, Tablis, Corona, 181h, Kashuks un Kristaps Ritms, kā arī viesmūziķi - Džūka Čūska, kuram šis būs pirmais priekšnesums Rīgā, un jaunpienācējs Lietuvas bass mūzikas skatuvē - Münpauzn.

28. decembrī tiks izdota un pasākuma laikā prezentēta «Dirty Deal Audio» otrā Latvijas elektroniskās mūzikas izlase. Izlasē ir apkopoti talantīgākie jaunie un ne tik jaunie Latvijas elektroniskās mūzikas pārstāvji - gan no kolektīva, gan ar kolektīvu nesaistītie mūziķi.

Pasākuma laikā norisināsies dažādas aktivitātes un izklaides iespējas: Pirms mūziķu uzstāšanās pasākumu iesildīs «Komiksu cīņas» - komiksu žurnāla «Kuš!» mākslinieku un ilustratoru sacensības. «Komiksu cīņas» - sacensības, kurās mākslinieki, izmantotojot vienāda lieluma papīru un vienādus zīmejamos ieročus, sacenšas, interpretējot vienu vadītāja dotu uzdevumu, savukārt skatītāji ar aplausiem un ovācijām nosaka uzvarētāju. Parasti viens raunds aizņem trīs minūtes, cīņas beigās labākie stājas ringā - šis ir viens no skaļākajiem brīžiem visā cīņā.

www.komikss.lv

2ANNAS piedāvās t.s. «viral video» jeb internetā populāro un reto video skati vairāku stundu garumā. Pieaicinot 2Annu draugus (reklāmistus, māksliniekus, video un animācijas pasniedzējus) kā programmas veidotājus, ir izveidota apjomīga virālo video programma ar svaigāko un kvalitatīvāko video materiālu, kas šobrīd pieejams virtuālajā pasaulē.

2annas.lv

Jaunās un talantīgās mākslinieces Margrietas Dreiblates gleznas, kuras iepriekš bija apskatāmas viņas personālizstādēs.

www.studija.lv

Paralēli dejām «The Rolling» džeki piedāvās izmēģināt spēkus beer-pong’ā.

www.therolling.lv

Pasākums notiks bijušajā kombinātā «Māksla» Gaujas ielā 5, ieejas maksa - Ls 5, ar lidoni - 4 lati.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu