LTV raidījumu «Saknes debesīs» veidos par 104 562 eiro

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas Televīzijas (LTV) jaunais raidījums par reliģijas un ētikas jautājumiem «Saknes debesīs», kas tiek veidots saskaņā ar sabiedrisko pasūtījumu, izmaksās 104 562 eiro, šodien žurnālistiem pastāstīja LTV satura redaktore Rita Ruduša.

Kā skaidroja Ruduša, šādas tēmas raidījumu nolemts piedāvāt, ņemot vērā auditorijas pieprasījumu pēc reliģiska satura. Pirms tā veidošanas izpētīta arī citu Eiropas valstu pieredze šādu tēmu atspoguļošanā.

«Saknes debesīs» neatbildēs uz kādiem konkrētiem jautājumiem, bet liks skatītājam aizdomāties par reliģijas un ētikas jautājumiem, klāstīja Ruduša.

Raidījuma "Saknes debesīs" producente Gundega Tabaka
Raidījuma "Saknes debesīs" producente Gundega Tabaka Foto: Ieva Lūka / LETA



Jaunajā iknedēļas raidījumā tiek analizēta šodienas Latvijas dzīves garīgā, reliģiskā un ētiskā dimensija, iedziļinoties ticības ikdienas izpausmēs un dažādu reliģisko konfesiju tradīcijās, lai palielinātu sabiedrības izpratni par tām un cieņu pret Latvijas reliģisko daudzveidību.

Raidījuma formātu veido intervijas studijā, diskusiju un video portretu sintēze. Raidījuma vadītājs - teoloģijas zinātņu doktors un sertificēts psihoterapeits Gatis Līdums, režisore - Daina Rašenbauma, producente - Gundega Tabaka.

Raidījums «Saknes debesīs» skatāms LTV1 ēterā katru svētdienu plkst.13.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu