Pasažieris, atriebjoties taksistam, sabojā viņa automašīnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vecā gada vakarā ap plkst. 23 Rīgas Latgales policijas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Gogoļa ielu Rīgā. Zvanītājs bija kāds taksometra vadītājs, kurš ziņoja par vīrieti, kas spārda viņa automašīnu.

Policisti izbrauca uz notikuma vietu, kur sastapa iereibušo automašīnas apskādētāju. Policijas darbinieki aizturēja 1976.gadā dzimušo vīrieti un nogādāja policijas iecirknī, kur viņš atzina savu vainu izdarītajā.

Aizturētais policistiem pastāstīja, ka viņam licies, ka automašīnas vadītājs par taksometra pakalpojumiem paņēmis vairāk naudas, nekā jāmaksā par braucienu. Redzot, ka taksometra vadītājs dodas projām ar saņemto naudu, aizturētais par to saniknojās un sāka spert pa automašīnu, sabojājot to.

Par šo gadījumu policijā sākts kriminālprocess par mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Šādam noziegumam likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu