Nobalso par labāko pašmāju metālmūzikas albumu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Sākusies balsošana ikgadējās Latvijas Metālmūzikas Gada balvas uzvarētāju noteikšanai. Balvai pavisam iesniegti 14 albumi, EP un izlases — sākot no hārdroka un beidzot ar ekstrēmo blekmetālu.

Paredzams, ka šī gada balsojums būs ļoti blīvs, jo šī ir fanu pēdējā iespēja nobalsot, piemēram, par priekšlaicīgi no dzīves atvadījušos dziedātāju Aivaru Brīzi, kurš piedalījies albumā «Roksāga: Senā Kursa». Tāpat atbalsts sagaidāms labdarības izlasei «Stāsts Nr. 13», kuru pēc Zolitūdes katastrofas izveidoja 17 grupas no četrām valstīm, sekojot smagā blūza un glemroka komandas «Kiss of the Dolls» aicinājumam.

Balsošana notiek vairākās ilggadējās kategorijās: labākais albums, labākā koncertgrupa, izcilākā debija, labākais vokāls, cienījamākais instrumentālists, kā arī gada labākā grupa kopumā. Pēc internetbalsojuma noslēgšanās tā rezultātus pārbauda žūrija, sastāvoša no smagās mūzikas lietās pieredzējušiem cilvēkiem - mūziķiem, apskatniekiem, koncertu organizatoriem u.c. žanra lietpratējiem.

Labākos debitantus, vokālistus, instrumentālistus katrs var nosaukt pats, balsošanas formā ierakstot attiecīgos māksliniekus, kas šajā gadā visvairāk iekrituši acīs un ausīs.

Balsošanas forma:

Turpretī labākā albuma nominācijā jāizvēlas kāds no šiem četrpadsmit nominētajiem ierakstiem:

Armands Alksnis & Co «Roksāga: Senā Kursa»

Biomorph «Rupture»

Bloody Heels «Summer Nights»

Deodium «Grēks. Važas. Brīve.»

Green Novice «Padebeši»

Hladomrak «Hladomrak»

Kiss of the Dolls «Mans Draugs» (EP)

Legacy ID «Genesis»

Preternatural «Angeloid»

Pūķa Gars «Maldinātājs»

Sacramental «Sibylla»

Sky Breathing Fall «Sickness»

«Stāsts Nr. 13» (izlase)

Toria «Octave»

Balvu pasniegšanas ceremonija notiks 16. janvārī klubā «Melnā Piektdiena». Pasākumā uzstāsies grupas «Preternatural», «Green Novice», «Diseim», «Deodium», «Mūžamežs» un citi.

Balso šeit:

Balsošanas forma:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu