Bejonsē jaunais albums pārraksta topu vēsturi (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tas nu ir noticis. Amerikāņu dziedātājas Bejonsē (Beyonce) jaunais albums pārliecinoši ierindojies ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» pirmajā vietā, padarot viņu par pirmo sieviešu kārtas dziedātāju, kuras visi pirmie pieci soloalbumi sasnieguši «Billboard 200» virsotni, ziņo «billboard.com».

Jaunais, negaidīti izdotais vizuālais albums «Beyonce» seko «Dangerously In Love» (2003), «B'Day» (2006), «I Am... Sasha Fierce» (2008) un «4» (2011) un nedēļas griezumā pārdots 617 000 kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Kā jau ziņots, piektdien Bejonsē faniem par lielu pārsteigumu izlaida albumu «Beyonce» tikai «iTunes» veikalā. Platē ietilpst 14 jaunas dziesmas un 17 videoklipi. Līdz ar to dziedātājas jaunais albums «Beyonce» ir no retajiem tik slavena mūziķa ierakstiem, kas netika nopludināts internetā pirms oficiālā iznākšanas datuma. «Šādi es varu tiešā veidā komunicēt ar saviem faniem,» sacīja 32 gadus vecā dziedātāja.

Pagājušās nedēļas līderis - kantri dziedoņa Gārta Brūksa ieraksts «Blame It All on My Roots», kas par īpašu cenu sešu CD un divu DVD kastē tirgots lielveikalu «Walmart» ķēdē, nedēļas griezumā pārdots 172 000 un noslīdējis uz 2. vietu.

Topošās māmiņas - televīzijas šova «American Idol» pirmās sezonas uzvarētājas Kelijas Klārksones (Kelly Clarkson) svētku albums «Wrapped in Red» ar 136 000 numur 3.

Savukārt R&B veterāna R.Kelija (R. Kelly) albums «Black Panties» startē 4. vietā ar 133 000 kopijām.

Britu/īru puišu popgrupa «One Direction» noslīdējusi uz 5. vietu ar savu karstāko plati «Midnight Memories».

Donalds Glovers (Donald Glover), kas pazīstams ar skatuves vārdu «Childish Gambino», ar savu hiphopa plati «Because the Internet» startē 7. vietā.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 11%.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu