Nikola Šērzingere atklāj savus skaistuma noslēpumus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Trīsdesmit sešus gadus vecā dziedātāja rotā jaunā izdevuma «Cosmopolitam body» vāciņu un stāsta par veselīgu dzīvesveidu un to, kā viņai izdodas saglabāt savu ķermeni perfektu.

Nikola Šerzingere atzīst, ka viņai tāpat kā ikvienai sievietei svars mainās uz vienu vai otru pusi. Ir gan labās dienas, gan sliktās dienas.

Kādreiz dziedātāja trenējās katru dienu, bet pēc trīsdesmit gadu sasniegšanas atrada balansu, jo nevēlējās dzīvot tikai sporta zālē.

Ziemas laikā Nikolai gribas vairāk ēst un našķoties ar dažādām garšīgām lietām, tās viņa sev arī sev neliedz, bet ēd ar mēru. Ēdiena izvēle mainās arī atkarībā no valsts, kurā atrodas dziedātāja.

Lai iegūtu laimi un būtu skaista, māksliniece iesaka atrast balansu starp fizisko, garīgo stāvokli un veselību. Ja visas lietas ir balansā, vienmēr būs enerģija, būs veselība un ķermenis būs lieliskā kondīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu