Blogeres Santas Bindemanes-Mihelsones dēls piedalās modes skatē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

17.decembra vakarā ielas apģērbu zīmols «Tru Fix Kru» aicināja uz modes skati apģērba piekritējus, draugus un ģimeni. Šis pasākums bija īpašs blogerei, modes ekspertei, grupas «Prāta vētra» dalībnieka Māra Mihlesona sievai Santai Bindemanei-Mihelsonei, jo viņas trīsgadīgais dēls Andrejs piedalījās savā pirmajā modes skatē.

Blogeres Santas Bindemanes-Mihelsones dēls Andrejs, kaut arī ir tikai trīs gadus vecs un bija jaunākais modelis modes skatē, lieliski tika galā ar iznācieniem un sarežģīto griešanās procesu no viena sāna uz otru, izpildot mikrofonā sauktās komandas. Kā gan savādāk, piedalīties modes skatē bija puisēna sapnis, tikai līdz šim nebija iespēja to realizēt.

Mazo modeli atbalstīja gan māsa Maija, gan mamma Santa, nepārtraukti atrodoties aizkulisēs un uzmundrinot Andreju, kā arī skates laikā vērojot to no pirmajām skatītāju rindām.

«Manuprāt, bērnus nekā īpaši apmācīt nevajag, jo tieši tā ir mazuļu burvība - nelielais kautrīgums, nekādas kosmētikas un izlikšanās,» stāsta Santa.

Par puisēna pirmo modeļa iznācienu ļoti priecājas un lepojas viņa mamma, kura ik mirkli no modes skates centās iemūžināt fotogrāfijās.

«Es esmu ļoti lepna par Andreju, jo viņš jau gadu runāja par to, kā piedalīsies kādā modes skatē, bet vienmēr bija palicis aiz borta sava vecuma dēļ. Tā kā Andrejs ir liels «Tru Fix Kru» čaļu draugs, tad viņa dalība bija likumsakarīga. Piedāvāja, un Andrejs piekrita,» dēla dalību modes skatē skaidro Santa.

Santa stāsta, ka viņas bērni par modi neinteresējas, viņi vienkārši nāk mammai līdzi uz darbu un kopā apmeklē ar darbu saistītus pasākumus, tāpēc mode viņiem ir ielikta šūpulī.

«Protams, ikdienā Maija iejūtas stilistes lomā, bet Andrejs muzicē. Viņš visbiežāk iejūtas Jubalta vai Viļuma tēlā un rīko nelielas uzstāšanās. Tomēr, ja par modi, tad, jā, es cenšos veidot viņu gaumi, gribu, lai viņi jūt krāsas, ģērbjas attiecīgi situācijai, ievēro etiķeti, saprot, ka galvenais nav, cik grezns vai vērtīgs ir tērps, bet, lai būtu kopts izskats. Maija iecienījusi kleitas, bet Andrejs ir sajūsmā par žaketēm,» tā Santa.

Kā jau visi vecāki, arī Santa par saviem mazajiem pārdzīvo un cenšas atbalstīt, cik vien var. Sieviete uzskata, ka bērniem ir svarīgi, lai vecāki interesējas par viņiem svarīgajām lietām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu