Kanjes Vesta fani brīnās, kas tas Pols Makartnijs tāds

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Pagājušonedēļ iznākusi amerikāņu repera Kanjes Vesta (Kanye West) un eksbītla Pola Makartnija (Paul McCartney) kopīgā dziesma «Only One», pēc kuras Vesta fani prognozējuši panākumus «jaunpienācējam» Makartnijam, vēsta laikraksts «Daily Mail»

Vesta meitai Nortai veltītā balāde ierakstīta 2014. gada sākumā, taču iznāca tikai ceturtdien. 72 gadus vecais Makartnijs spēlē taustiņinstrumentus, savukārt Vests repo no savas mirušās mātes skatpunkta.

Pēc dziesmas iznākšanas tviterī parādījušies pārsvarā sarkastiski komentāri par mūziķu kopdarbu.

«Kanje labi pamana jaunos talantus,» raksta kāds tvitera lietotājs. «Tas Pols Makartnijs kļūs par zvaigzni!»

«Kas ir Pols Makartnijs? Viņš kļūs slavens, pateicoties Kanjem!» tvīto cits.

«Tāpēc es mīlu Kanji - viņš mums parāda vēl nezināmus izpildītājus,» uzsver kāds Vesta fans.

Foto: twitter

Kamēr daži komentārus uztvēra kā joku, citus tie saniknojuši. «Vienīgā lieta, kas mani sadusmo Makartnija un Kanjes tvītu lietā, ir tas, ka šiem nolādētajiem bērniem ir «Google». Mūsdienās jūsu stulbumam nav nekāda attaisnojuma,» norāda kāds cits tvitera lietotājs.

Makartnijs piektdien tviterī novēlēja faniem laimīgu jauno gadu un publicēja saiti uz Vesta mājaslapu, kur publicēti dziesmas «Only One» vārdi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu