Elīna Dzelme pievienojas «Ugunsgrēka» komandai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

2015.gadā TV skatītājus turpinās priecēt pašmāju seriāls UgunsGrēks. Jaunajā sezonā gaismā nāks atbilde uz iepriekšējās sezonas noslēguma lielāko jautājumu - kurš no abiem jaunskungiem, Viestus vai Edijs, tika nogalināts. Un kas galu galā bija ieinteresētais šāvējs?

UgunsGrēka 12.sezona noslēdzās pagājušā gada decembrī, un radošā komanda jau ir gatava atgriezties pie skatītājiem. Šajā svētku starplaikā seriāla komanda uzcītīgi strādāja, lai pie skatītājiem nonāktu UgunsGrēka 13.sezona. Jaunajā sezonā skatītāji iegūs atbildes uz visiem samilzušajiem jautājumiem. Un, lai arī kurš būs nogalināts – Edijs vai Viesturs, Ievai tas ļoti sāpēs, jo viņai svarīgi ir abi vīrieši. Rodas arī jautājums, kuram traucēja Viesturs vai Edijs, ka bija jāņem rokās ierocis? Kas gribēja viņu nāvi? Un vai Vadims būs laimīgs kopā ar Danu?

Ieradīsies jauna varone

Šajā UgunsGrēka sezonā ieradīsies arī jauna varone Sofija Hartmane, kuras lomā iejutīsies Dailes teātra aktrise Elīna Dzelme. Varones devīze ir Mērķis attaisno līdzekļus, tāpēc viņa īpaši nemēdz lauzīt galvu par morāles dilemmām un izvēlas izdevīgāko. Sofija ir spītīga, mērķtiecīga, godkārīga, apveltīta ar lielām darbaspējām un seksapīlu, un viņa zina, kā patikt pretējam dzimumam. Šī sieviete ļoti rūpējas arī par savu augumu un fizisko formu, regulāri sportojot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu