«Hipsteri» pulcējas noziedzīgā modes skatē (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

17.decembra vakarā veikalā «Paviljons» norisinājās ielas apģērbu zīmola «Tru Fix Kru» jaunās kolekcijas «Stolen collection» prezentācija. Pasākums vienuviet pulcēja daudzus «hipsterus» un citus alternatīvi domājošus cilvēkus.

Kolekciju veido deviņi jauni, īpaši zīmējumi, kuri domāti T-krekliem, tajā skaitā, divi dizaini speciāli veidoti bērniem, toties dāmām tika prezentēti ne tikai T-krekli, bet arī legingi, kuri tapuši ciešā sadarbībā ar dizaineres Aļonas Bauskas pārstāvēto zīmolu «QooQoo».

Apģērbs rada brīvības, ērtuma un stilīguma iespaidu, tieši tāds jau ir dizaineru mērķis, padarīt ielas apģērbu pēc iespējas ērtāku un stilīgāku.

Modes skate ikvienam sagādāja pārsteigumu, modeļi pa četri devās pie sienas, pie kuras policijā fotografē noziedzniekus, un iejutās noziedznieku ādā. Parādot agresiju, cīņas sparu un noziedznieku cienīgas nopietnas sejas. Šādi zīmola «Tru Fix Kru» dibinātāji lieliski paironizēja par pasaules pārmaiņām un to, ka nekas vairāk nav tā, kā izskatās, - tetovēti cilvēki nav noziedznieki, ar velosipēdu nebrauc tikai maznodrošinātie un kafija sen pārtapusi par baudu, nevis vienkāršu uzmundrinājumu no rīta.

Pasākumu apmeklēja un modes skatē noraudzījās daudz gados jaunu «hipsteru» stila piekritēju, kā arī sabiedrībā pazīstami cilvēki, tādi kā reperis Ozols, blogere Agnese Kleina, radoša personība Renārs Zeltiņš, bloga «kids gazette» dibinātāja Santa Bindemane-Mihelsone, modelis un blogeris Jaroslavs Barišņikovs un konkursa «Vecmāmiņa 2013» titula «Miss sievišķība» ieguvēja Lilita Dūda.

Viesiem bija iespēja pašiem jaukt sev šņabja kokteiļus, dzert enerģijas dzērienu vai vīnu, kā arī nobaudīt siļķu maizītes, kuras apsargāja draudzīgi noskaņots labradors.

Pēc modes skates no pakaramajiem tika noplēsti milzīgi papīri un ikviens interesents varēja iegādāties gan legingus, gan T-kreklus.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu