Volmane izvēlas sievišķību, Tropa - harmoniju (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

16. decembrī notiekošo dziedātājas Martas Ritovas pirmo lielkoncertu apmeklēja arī viņas draudzenes, mūziķes Anete Volmane un grupas «Lady`s sweet» dalībniece Karīna Tropa. Dziedātājas bija ģērbušās piemēroti situācijai, tomēr tik dažādi.

Foto: Nauris Garkaklis

Televīzijas šova «O!Kartes skatuve» dalībniece, dziedātāja Anete Volmane apģērbu izvēlas, lai justos ērti un sievišķīgi. Jaunā dziedātāja interesējas par to, kas aktuāls modē, bet vairāk uzticas pati sev.

«Cenšos ģērbties atbilstoši savam vecumam, un šobrīd tikt ietērptai vienos zīmolos man nav īsti aktuāli. Patiesībā domāju, ka apģērbs var arī nebūt no dārgo zīmolu gala, bet svarīgi ir piedomāt pie aksesuāriem, tiem gan būtu jābūt kvalitatīviem. Koncertā man bija mugurā tumšas džinsas no veikala «Mango», zeltains krekliņš un melna žakete no veikala «ZARA», no aksesuāriem izmantoju zīmola «Guess» somu un pulksteni, melnas kurpes un kaklarotiņu, nekas pārmērīgi dārgs,» tā Anete.

Par to, ko Anete nespētu vilkt mugurā, jaunajai dziedātājai grūti runāt, viņai vispār ir diezgan grūti pieņemt ko jaunu, bet, ja kas iepatīkas, tad tas ir uz ilgāku laiku.

«Piemēram, šobrīd modē ienāk bikses ar «kļošu», liekas, ka nu nē, tas man nebūs pieņemami, bet nu pāris gadus atpakaļ, atceros, manas mīļākās džinsas bija tieši šādas, un tad ar šausmām skatījos, ka modes pasaulē parādās bikses ar šauriem galiem. Domas un skatījums mainās, un pieņemu arī ko jaunu. Vēl es cenšos nevilkt kleitas, kas būtu garumā kādus desmit centimetrus pāri celim, jo esmu maza auguma un domāju, ka tās man neizskatītos pārāk labi. Pāri visam esmu augstu papēžu piekritēja, galvenais, lai ir ērtas, tad es varu kaut visu dienu lidināties trīspadsmit centimetrus virs zemes,» savu ģērbšanās stilu raksturo Anete.

Foto: Nauris Garkaklis

Grupas «Lady`s sweet» dalībniece Karīna Tropa apģērbu cenšas pielāgot situācijai un pasākumam, uz kuru dodas. Liela nozīme ir tam, lai ērti un harmoniski dziedātāja justos izvēlētajā apģērbā.

«Man mugurā ir vienkārša melna kleitiņa, kuru iegādājos Sanktpēterburgā, un žakete, kuru darinājusi Latvijas modes dizainere Līva Kauķe-Saule. Tērpa izmaksas grūti precizēt, bet tās ir draudzīgas,» smaida Karīna.

Karīna nespēj nosaukt nevienu apģērba lietu, kuru nespētu uzvilkt, jo viņas profesijā nākas vilkt arī ne tik ikdienišķas drēbes. Dziedātāja spēj uzvilkt jebko, viss slēpjas tajā, vai spēj apģērbu iznest.

«Ikdienā par modi īpaši nedomāju, iepērkos visiem zināmos veikalos. Jāatzīst, ka Latvijā mums tiešām ir neadekvāti augstas cenas apģērbiem - tādēļ izmantoju iespēju iepirkties ārpus. Runājot par skatuvi - lieliska sadarbība izveidojusies ar Latvijas modes māksliniekiem - Indru Salceviču, Līgu Bangu, Daci Bahmani-Krieviņu, Ingrīdu Zāberi un Arti Štamgūtu,» priecājas Karīna.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu