Ričardsa atsaka Šīnam kopā pavadīt Ziemassvētkus (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Aktieris Čārlijs Šīns bija paredzējis pavadīt Ziemassvētkus kopā ar savu bijušo sievu Denīzi Ričardsu un viņu meitām Semu un Lolu, bet beigās Ričardsa atteikusi Šīnam kopīgās brīvdienas. Čārlijs ir ļoti vīlies un saka, ka viņu ar Denīzi nekas vairs nesaista.

Aktieris Čārlijs Šīns nespēja slēpt sarūgtinājumu un portālā «Twitter» ierakstīja visu, ko domā par šo situāciju. Čārlijs saka, ka viņam pietiek ar to visu, viņam ir apnicis spēlēt vienos vārtos un vērot, kā otrs cilvēks nekad nesper par bumbu, bet gaida, kad viņš turpinās spēlēt.

Denīze nevēlas braukt ar bijušo vīru ceļojumā, jo uzskata, ka viņus nekas, izņemot bērnus, nesaista, un viņa nevēlas svētkos piedzīvot nekādus starpgadījumus. Sieviete vēlas bērniem nodrošināt gaišus svētkus.

Šādi aktrise var domāt, jo pirms pāris gadiem tieši Ziemassvētku vakarā Šīns tika arestēts, jo iekaustījis savu bijušo sievu Brūku Milleri.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu