Šūmahers raud, izdzirdot bērnu un sievas balsi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ziņas no septiņkārtējā F-1 čempiona Mihaēla Šūmahera mājām liecina, ka smagi cietušā sportista ilgais atveseļošanās process turpinās, un ik pa laikam pār viņa vaigu rit asaras, ja tuvumā atskan sievas vai bērnu balsis.

Jaunākās vēstis, kas publiskajā telpā nonākušas aizvadītajā sestdienā (3.janvārī), kad leģendārais sportists būtu svinējis 46. dzimšanas dienu, liecina par emocijām, kas pārņem sportistu, izdzirdot savas ģimenes balsis. Par to ziņo itāļu izdevumi Corriere della Serra un Autosprint.

Šūmahers turpina atveseļošanos no smagajām galvas traumām, ko guva 2013.gada 29.decembrī, slēpojot Francijas Alpu kūrortā Meribelā. Bijušais sportists sākotnēji tika nogādāts vietējā slimnīcā, bet pēcāk pārvests uz ārstēšanas iestādi Grenoblē, kur ilgu laiku atradās mākslīgajā komā un cīnījās ar dažādām komplikācijām, kas apdraudēja viņa dzīvību.

Šobrīd Šūmahers atrodas speciāli būvētā rehabilitācijas centrā savās mājās pie Ženēvas ezera Šveicē, ziņo Eurosport.com. Šeit ģimenes locekļu un medicīnas speciālistu uzraudzībā Šūmahers ārstējas jau kopš septembra. Tiesa, kā vienā no retajiem paziņojumiem atklāja Šūmahera sieva Korina, «viņa atlabšana prasīs daudz laika». To apliecina arī ziņojumi, ka Šūmahers nespēj nedz patstāvīgi pārvietoties, nedz arī runāt. Ja viņu uzrunā, viņš atver acis, bet tas arī viss. Viņa acis bieži vien ir atvērtas, taču skatiens raugās tukšumā.

«Taču labās ziņas ir tās, ka Mihaēls nav piekalts gultai. Ja viņam netiek veikti fizikālās terapijas vingrinājumi, lai novērstu muskuļu atrofēšanos, viņš sēž krēslā pie loga, vērojot Ženēvas ezeru un Šveices Alpu sniegotās virsotnes,» atsaucoties uz cilvēkiem, kas pēdējā laikā ir redzējuši Šūmaheru klātienē, apgalvo Autosprint galvenais redaktors Alberto Sabatini.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu