Grigalis, Skudriņa un Ārberga TV sola mosties kopā! (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 4.janvāra skatītājiem tiks piedāvāts jauns dzīves stila raidījums LNT Brokastis. Raidījuma vadītāji Māris Grigalis, Gundega Skudriņa un Binnija Ārberga atklās, ko darīt nedēļas nogalē un kādiem kultūras vilinājumiem vislabāk ļauties. Ikreiz studijā gaidāmi viesi, būs dzirdami gan muzikāli priekšnesumi, gan vērtīgi padomi.

Raidījumu vadīt uzticēts enerģiskajam Mārim Grigalim, radošajai Gundegai Skudriņai un romantiskajai Binnijai Ārbergai. LNT Brokastis aptvers plašu tēmu spektru, un no īpašajām rubrikām varēs gan iedvesmoties, gan smelties vērtīgus padomus. Vadītāja G.Skudriņa atklāj: «Visa dzīve sastāv no mazām puzlītēm – ģimene, darbs, veselība, kultūra, izklaide, hobiji. Šie puzles gabaliņi veido skaistu bildi jeb personisku stāstu. Es mīlu dzīvi, tāpēc ļoti interesējos par visu, kas manu stāstu bagātina, attīsta un pilnveido. Esmu priecīga, ka jaunajā raidījumā LNT Brokastis varēšu ne tikai sev ko vērtīgu gūt, sākt brīvdienu rītus uz pozitīvas nots, bet arī pielikšu roku, balsi un prasmes vienas kopējas starojošas puzles veidošanā.»

Vēstīs par gaidāmajiem laika apstākļiem, nedēļas nogales aktualitātēm, brīvdienu programmu, kultūras notikumiem, ceļojumu un piedzīvojumu galamērķiem tepat Latvijā. Vadītājs M.Grigalis sola: «Nekas nevar būt labāks, kā ik rītu mosties ar smaidu! Darīšu visu, lai gan mazajiem, gan lielajiem ķipariem tagad būtu arī brīvdienu rīti pozitīvām emocijām piepildīti un viņi zinātu visu par nedēļas nogales aktualitātēm. Protams, būs arī pozitīvās laika ziņu prognozes. Ziemā ziņošu, kur ir lielākais sniega segas biezums, pavasarī atklāšu, kur ir augstākā temperatūra. Brokastojam kopā!»

Studijā ik rītu gaidāmi viesi, būs dzirdami muzikāli priekšnesumi un noderīgi padomi no dažādu jomu speciālistiem. Raidījuma komanda viesosies pie sabiedrībā pazīstamām personībām, gardēžiem vai profesionāliem pavāriem, lai kopā gatavotu iecienītu recepti. Tāpat būs sastopami cilvēku labākie draugi – dzīvnieki un viņu saimnieki, kas ir Latvijā plaši pazīstami cilvēki. Būs stāsti par dzīvniekiem, to kopšanu, barošanu un dzīvesvietas pielāgošanu.

Vadītāja B.Ārberga: «Jebkuram cilvēkam ir svarīgi iegūt informāciju gan par garīgām, gan praktiskām lietām. Ja mans ikdienas darbs ir saistīts ar skaistumkopšanu, tad tagad es pati atklāšu un skatītājiem parādīšu jaunas un radošas idejas, kā savu dzīvi padarīt labāku.»

Veidotāju komanda par raidījumu

LNT Brokastu komandu vada pieredzējusī producente Ilze Ūdre, kura ir veidojusi tādus projektus kā Jaunā Talantu fabrika, Koru kari, Latvijas lepnums, Precamies!?!, Dvīņi dzied! un citus. LNT Brokastu rubrikas un stāstus veidos LNT žurnālisti Oskars Lepers, Rūta Čivča un Ieva Čakste, kuri ir uzkrājuši pieredzi dažādos LNT projektos, raidījuma Galileo producente Ilva Everte un Agnese Šīrante, kura vēl nesen bija šova Jaunā Talantu fabrika redaktore.

O.Leperu jaunais projekts ir aizrāvis no pirmās dienas: «Raidījums LNT Brokastis ar programmas formātu mani aizrāva jau no pirmās reizes, kad par to dzirdēju. Pamosties brīvdienu rītos kopā ar kvalitatīviem stāstiem un emocionāli uzlādējošām rubrikām ir nozīmīgi ikvienai ģimenei. Nedomājot metos iekšā šajā projektā, lai kopā ar saviem profesionālajiem kolēģiem katru nedēļas nogali Latvijas iedzīvotājiem sniegtu pašu vērtīgāko – pozitīvas emocijas. Un, ja šīs emocijas papildina stāsti par noderīgām lietām un aktuāliem notikumiem, neredzu iemeslu, kādēļ lai šis raidījums nekļūtu par katras Latvijas ģimenes brīvdienu tradīciju.»

Mostieties ar jauno raidījumu LNT Brokastis no 4.janvāra brīvdienu rītos 9:00 kanālā LNT!

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu