Draveniece iecelta par KNAB Politikas plānošanas nodaļas galveno speciālisti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Bijusī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) Juridiskās un personālvadības nodaļas vadītāja llze Draveniece iecelta par KNAB Politikas plānošanas nodaļas galveno speciālisti, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Draveniece strādās nodaļā, kurā jau darbojas vairāki citi galvenie speciālisti. Nodaļu vada Alvils Strīķeris.

Jau ziņots, ka KNAB priekšnieka Jaroslava Streļčenoka 3.septembra rīkojums paredzēja veikt birojā reorganizāciju, proti, likvidēt vairākas nodaļas, tostarp Dravenieces iepriekš vadīto Juridiskās un personālvadības nodaļu. Reorganizācijas rezultātā cita starpā tika izveidota Juridiskā nodaļa, kuras vadītāja pienākumu izpildītāja šobrīd ir Daiga Dambīte.

Rīgas apgabaltiesa 29.decembrī apmierināja Dravenieces prasību un lika viņu atjaunot amatā. Tāpat apgabaltiesa nolēma par labu Draveniecei piedzīt vidējo izpeļņu 24 050 eiro apmērā. Tiesa noteica nekavējošu sprieduma izpildi daļā par Dravenieces atjaunošanu amatā un darba algas 1000 eiro apmērā piedziņu. Pilns spriedums lietā būs pieejams 12.janvārī, kad to 30 dienu laikā varēs pārsūdzēt kasācijas kārtībā.

KNAB jau paziņojis, ka pārsūdzēs apelācijas instances spriedumu. Tāpat birojs paziņojis, ka minētā sprieduma tūlītēja izpilde ir apgrūtināta, jo biroja amatpersonām darbam nepieciešama pielaide valsts noslēpumam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu