Lāms: «Arsenal» nav tā komanda, pret kuru vēlējāmies spēlēt

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola komanda Londonas «Arsenal» nav tas klubs, ko pašreizējie trofejas glabātāji Minhenes «Bayern» no Vācijas vēlējušies redzēt pretiniekos UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā, atzinis vienības aizsargs Filips Lāms.

Pirmdien Francijas galvaspilsētā Parīzē notika Čempionu līgas astotdaļfināla pāru izloze, kuros tika salozēti kopā arī vairāki spēcīgi Eiropas klubi.

Pērnās sezonas Čempionu līgas uzvarētāja «Bayern» spēkosies ar «Arsenal» vienību. Abas komandas vietējos čempionātos atrodas tabulas līderpozīcijās, kas padarījis notikumu ažiotāžas pilnu.

«Bayern» vienības kapteinis Lāms uzskata, ka cīņa starp klubiem būs saspringta. «Šis ir prestižs pāris, taču arī ļoti grūts. Domāju, ka mums tika ielozēts sarežģītākais pretinieks no otro vietu ieguvējiem. «Arsenal» noteikti nav komanda, kuru vēlējāmies redzēt pretī.»

Otrs spilgtākais astotdaļfināla pāris ir spāņu titulētais klubs «Barcelona» un ambiciozā Anglijas vienība Mančestras «City».

«City» galvenais treneris čīlietis Manuels Pelegrīni domā, ka pretinieki nav sajūsmā, ka viņiem būs jāspēlē pret Mančestras komandu.

«Domāju, ka «Barcelona» būs ļoti noraizējušies par šīm spēlēm. Viņi vairs nav tā pati vienība, kas bija pirms diviem gadiem,» uzskata speciālists.

Savukārt pretinieku nometnē «Barcelona» galvenais treneris argentīnietis Herardo Martino uzsvēris, ka «City» vienībā spēlē pasaules klases futbolisti, kas padarīs šīs cīņas neaizmirstamas.

«Ja kāds pirms pāris gadiem mums būtu teicis, ka jāspēlē pret Mančestru, mēs domātu par spēli pret «United», taču šobrīd situācija pilsētā ir mainījusies. «City» ir spēcīgs klubs, viņiem ir pasaulē labākie spēlētāji. Domāju, abās spēlēs būs viss, ko skatītāji vēlas redzēt futbolā,» skaidro Martino.

Jau vēstīts, ka Turcijas čempioni Stambulas «Galatasaray» spēkosies ar Anglijas vienību Londonas «Chelsea».

Sajūsmu par šo pāri neslēpj angļu kluba pussargs spānis Huans Mata, kurš ir priecīgs, ka izdosies atkal aizvadīt futbola maču kopā ar bijušo «Chelsea» spēlētāju kotdivuārieti Didjē Drogbā, kurš šobrīd pārstāv «Galatasaray».

«Spēlējot pret «Galatasaray», atkal Londonas stadionā varēsim vērot Drogbā. Viņš ir viens no svarīgākajiem spēlētājiem «Chelsea» komandas vēsturē. Biju priecīgs spēlēt kopā ar viņu, kad izcīnījām Čempionu līgas trofeju,» saka Mata.

Drogbā «Chelsea» rindās aizvadīja astoņas sezonas, kuru laikā guva 157 vārtus, turklāt viņš joprojām ir ceturtais visu laiku rezultatīvākais spēlētājs angļu kluba vēsturē.

Komandas pirmās spēles aizvadīs nākamā gada 18./19. un 25./26.februārī, bet atbildes mači notiks 11./12. un 18./19.martā. Uzvarētāji divu spēļu summā iekļūs ceturtdaļfinālā.

Turnīra fināls plānots 2014.gada 24.maijā Portugālē, Lisabonā.

Kā ziņots, pagājušajā sezonā turnīrā triumfēja Vācijas čempioni «Bayern», kas finālmačā ar 2:1 pārspēja citu šīs valsts komandu Dortmundes «Borussia».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu