Mūzikas namā «Daile» Ziemassvētku koncertprogramma

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Muzikālajam teātrim «Ars Nova» Ziemassvētku laiks aizrit jaunajās telpās - mūzikas namā «Daile», kas vēsturiski pazīstams kā kino «Daile», Kr. Barona ielā 31. Smaržojot rotātām eglītēm un degošām svecītēm, klusā un maigā noskaņā tapusi jauna koncertprogramma ar latviešu komponistu zināmām un mazāk dzirdētām dziesmām «Šai svētā naktī».

Svētki rosināja komponistu Jāni Lūsēnu veidot programmu, rakstīt aranžējumus tautā iemīļotām komponista kolēģu - Imanta Kalniņa, Mārtiņa Brauna, Valta Pūces un paša Jāņa Lūsēna dziesmām, lai kopā ar solistiem Kristīni Zadovsku, Uģi Rozi, Zigfrīdu Muktupāvelu un instrumentālu sastāvu (vijole, čells, akordeons, zvaniņi, klavieres, basģitāra) paši ļautos muzicēšanas priekam un priecētu koncerta apmeklētājus.

Par programmas vizuālo ietērpu gādājusi māksliniece Ieva Veita. Koncerti noritēja jau 13. un 15. decembrī. Pēdējais svētku koncerts iecerēts 22. decembrī.

Informācija un biļešu iegāde «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu