Šonedēļ beidzamās seriāla «Ugunsgrēks» sērijas (28)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Pirmssvētku laikā, 19.12. tautā iemīļotais seriāls «Ugunsgrēks» demonstrēs desmitās sezonas beidzamo sēriju. Ar ko šī sezona beigsies?

Pēdējie notikumi seriālā «Ugunsgrēks» top spraigāki un to attīstība uzņem apgriezienus. Nav skaidrs, kā beigsies šī sezona, taču seriāla veidotāji sola - pārsteigumi būs daudz!

Atcerēsimies, ka šī sezona sākās ar negaidītu Ieviņas (aktrise Inga Tropa) atgriešanos Latvijā. Uzplauka arī mīlestība, kura salauza meitenei sirdi, un viņa atgriezās Anglijā. Vaininieks ir Edijs (Artūrs Dīcis), kurš Āboliņu ģimenes biznesa vārdā piekrita savaldzināt meiteni, slēpjot, ka pats ir precējies ar Danu (Līga Zeļģe).

Jaunajā seriāla «UgunsGrēks» sezonā skatītāji iepazinās ar daudziem citiem jauniem varoņiem, kurus atveidoja aktieri Kristaps Rasims (Jezups), Rūdolfs Plēpis (Antons), Mārtiņš Brūveris (Gatis) un Vilnis Briedis (Jurčiks). Īpaši kolorīti sevi pieteica Lidijas mazdēls Gatis, kurš gatavs vērpt intrigas un cīnīties par varu ģimenes uzņēmumā, kā arī Jezups, kura latgaliskajam šarmam pretoties ir grūti.

Lai gana Leons (Ģirts Ķesteris) šajā sezonā parādījās vien skype zvanos, Fēlikss viņu lieliski aizstāj.

Īsi pirms seriāla beigām dramatiski notikumi risinās Gunāra un Signes ģimenē, kur strauji pasliktinās viņu dēla veselība un nepieciešama ir aknu transplantācija. Kurš būs donors?

Sezonas noslēgumā cīņa nenotiks tikai par bērna dzīvību. Vēl joprojām nav noskaidrots, kas nogalinājis Juri. Kurš uzņemsies atbildību?

Skatieties seriāla «UgunsGrēks» 10. sezonas noslēgumu jau 19. decembrī 20:20 kanālā TV3.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu