«Hennessy» uzrīko mākslas cienītāju ballīti (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

13. novembra vakarā klubā «Coyote fly» pulcējās visi Rīgas lielākie dzēriena «Hennessy» fani. Tieši šis alkohola zīmols rīkoja īpašu, izmeklētu ballīti. Ballīte bija par godu trīs gadu jubilejai, tāpēc, zīmols vēlējās ikvienu dzēriena baudītāju priecēt ar spilgtu, mūsdienu kultūras pasākumu, kas apvieno izteiksmīgus talantus, dažādas kultūras un stilus.

Ballīte pulcināja daudzus šīs alkohola markas piekritējus, viesi izmēģināja dažādus jaunus kokteiļus, ieguva jaunas iepazīšanās un pārrunāja savā starpā sava mīļākā alkohola knifiņus.

Ar muzikāliem priekšnesumiem viesus izklaidēja dziedātāja Ieva Sutugova, kurai mugurā bija skaista, sarkana kleita, kura uz balti tērpušos koristu fona, izcēla Ievas sievišķību.

Pēc Ievas Sutugovas dziedājuma uz skatuves kāpa dziedātājs Errol Reid, vīrietis plašākai publikai pazīstams, pateicoties tam, ka izpilda house mūzikas producenta Axwella hitus. Kā populārāko var minēt dziesmu «Feel the vibe & nothing but love».

Pasākumu apmeklēja populārais uzņēmējs Valdis Kalnozols, kurš ir liels konjaku pazinējs. Vīrietis daudz smaidīja un lieliski pavadīja vakaru.

Privātā ballīte tikai konjaka «Hennessy» cienītājiem norisinājās divas stundas, tad klubs vēra savas durvis ikvienam dejotgribētājam.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu