«Radio Skonto» svin 20 gadu jubileju (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien «Radio Skonto» esošie un bijušie darbinieki, kā arī tuvākie draugi pulcēsies «Sapņu fabrikā», lai svinētu radio 20 gadu jubileju. Radio dzimšanas diena ir 15.decembī. Kā norāda «Radio Skonto» sponsorēšanas projektu vadītāja Sanita Karpoviča, 20 gadu laikā radio izpelnījies klausītāju uzticību, mīlestību un kļuvis par vienu no iemīļotākajiem un klausītākajiem radio.

Saukli «Pagriez skaļāk un dziedi līdzi!» noteikti ir dzirdējis un zina gandrīz katrs, tāpat kā atslēgas vārdu frāzi: «Mans mīļākais radio ir «Radio Skonto«!», norāda Karpoviča. Par to liecinot arī reitingi. «Radio Skonto» esot pirmajā vietā Latvijas komercradiostaciju vidū.

«Bez mūsu klausītājiem tas nebūtu iespējams. Tāpēc - liels paldies Tev, ka klausies mūs mājās, darbā un pa ceļam,» saka «Radio Skonto» programmu direktors Valdis Melderis.

20 gadu laikā «Radio Skonto» darbojušies daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki - Renārs Kaupers, Egīls Zariņš, Arvīds Babris, Māris Ozoliņš, Jānis Vaišļa, Arvīds Mūrnieks, Māris Olte, Dita Torstere, Pits Andresons, Anita Plūme, Gustavs Terzens, Toms Grēviņš, Sandijs Semjonovs, Arnis Līcītis, Uldis Alže, Valdis Lūriņš, Vita Vārpiņa, Una Kupča, Ilva Liepiņa, kā arī vēl daudzi citi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu