Foto: Eštons Kačers publisko romantisku fotogrāfiju, kurā redzams ar mīļoto (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Aktieris Eštons Kačers un viņa mīļotā sieviete, aktrise Mila Kunisa bija ļoti privāti un neizrādīja savas emocijas, jūtas, izejot publikā. Nu beidzot pāris neslēpj savu mīlestību un parāda faniem, cik laimīgi viņi ir.

Foto: twitter.com

Pāra romāns sākās 2012. gadā un, tā kā Eštons Kačers vēl nebija izšķīries no savas iepriekšējās sievas, aktrises Demijas Mūras, mīlnieki bija noslēgti un nepubliskoja savas jūtas.

Beidzot tas ir noticis un pāris labprātīgi nofotografējušies skūpstoties, un fotogrāfiju ievietojuši Eštona Kačera portāla «Twitter» kontā.

Bilde uzņemta tieši divas nedēļas pēc Kačera un Mūras laulības šķiršanas. Eštons un Demija bija precējušies sešus gadus.

Pagājušajā nedēļā Eštons pavadīja savu mīļoto Milu uz viņas brāļa laulībām un neatkāpās ne soli no mīļotās. Viņi visu laiku turējās sadevušies rokās, izrādīja savas jūtas, un Kunisas ģimene ir droša, ka nākamais pāris, kurš apprecēsies viņu ģimenē, ir tieši slavenie aktieri.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu