Top10: gada populārākie «Youtube» video (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Par gada populārāko «YouTube» video hitu (pēc skatījumu skaita) kļuvis divu norvēģu komiķu radītais mūzikas videoklips «The Fox» («What does the fox say?»), kas sākotnēji bija iecerēts kā joks. Kopš videoklipa publiskošanas 3. septembrī tam ir bijuši vairāk nekā 276 miljoni «YouTube» skatījumu

 
Foto: Ekrānuzņēmums

10. Mozart vs Skrillex «Epic Rap Battles of History Season 2»

«Epic Rap Battles of History» ir oficiāls Pītera Šukofa un Loida Ālkvista «Youtube» kanāls, kas izstrādā «betla» (cīņas) video starp dažādiem vēsturiskiem, izdomātiem un šobrīd populāriem personāžiem. Šogad topā bijis elektroniķa «Skrillex» muzikālais cīniņš ar pašu Volfgangu Amadeju Mocartu.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

9. THE NFL «A Bad Lip Reading»

Amerikas Nacionālās futbola līgas spēlētāji tiek izjokoti video, kurā no viņu lūpām tiek «nolasīts» (piedzejots klāt) viņu teiktais.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

8. Telekinetic Coffee Shop Surprise

Ja nu telekinētiskās spējas ir pavisam īstas? Šā biedējošā video autori novietojuši slēptās kameras un fiksējuši eksperimentu, kas tiek īstenots kādā kafijas veikaliņā Ņujorkā - apmeklētāji ir liecinieki «telekinētiskam notikumam».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

7. YOLO (feat. Adam Levine & Kendrick Lamar)

«YOLO» ir joku singls no komiķu hiphopa apvienības «The Lonely Island» aktuālā albuma «The Wack Album». Dziesmā piedalās arī Adams Levins no «Maroon 5» un reperis Kendriks Lamārs.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

6. Volvo Trucks «The Epic Split feat. Van Damme»

«Volvo Trucks» reklāma «The Epic Split» kļuvusi populāra visā pasaulē, pateicoties Holivudas asa sižeta filmu zvaigznei Žanam Klodam van Dammem. Video redzams, kā van Damme, katru kāju balstīdams uz cita automašīnas sānu spoguļa, mašīnām braucot atpakaļgaitā, izpilda savu pasaulslaveno špagatu. Viņš paliek pozīcijā visu brauciena laiku.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

5. Baby&me «The new evian film»

Ūdens ražotājs «Evian» radījis vienu no simpātiskākajām reklāmām šogad. Tajā pieaugušie redz sevi spogulī kā mazus bērniņus un ļaujas aizrautīgām dejām.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

4. Miley Cyrus «Wrecking Ball (Chatroulette Version)»

Populārajā vietnē «Chatroulette», kur ļaudis var čatot jeb tērzēt internetā ar svešiniekiem, kāds čatotājs izpaudies ļoti radoši. Viņš iejuties skandalozās popzvaigznes Mailijas Sairusas (Miley Cyrus) ādā un mājas apstākļos iestudējis Sairusas erotisko dziesmas «Wrecking Ball» videoklipu. Rezultāts ir vienlaikus smieklīgs un grotesks.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

3. How Animals Eat Their Food «Mister Epic Mann»

Šajā video kāds vīrietis ar segvārdu «Mister Epic Mann» stilizēti attēlo, kā pārtiku uzņem dzīvnieki. Viņš sāk ar govs imitēšanu, maujot un ar seju iekrītot šķīvī, bet tālāk seko aligatoru, ķenguru, degunradžu un citu zvēru ēšanas paradumu atveidošana.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

2. Harlem Shake «Original army edition»

Video kustība «Harlem shake» («Hārlemas krateklis») pasauli pāršalca gada sākumā.

Viss sākās ar piecu Austrālijas jauniešu 30 sekunžu video. Klipā izmantota dabstepa stila dziesma «Harlem Shake», ko izpilda «Baauer». Pamatdoma vienkārša. Jauniešus māc garlaicība, katrs sēž savā istabas stūrī, līdz viens no puišiem ķiverē sāk dīvaini kustēties, taču brīdī, kad dziesmā iestājas bass un bungas, notiek video montāža un telpā «uzdarbojas» visi. Tiek izmantoti arī dažādi tērpi.

Visvairāk skatījumu šogad «Harlem shake» armijas video.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

1. Ylvis «The Fox (What Does the Fox Say?)»

Interneta vietnē «Youtube» šogad lielākais grāvējs izrādījies norvēģu komiķu dueta «Ylvis» dziesma «The Fox», kurā vietējās TV zvaigznes vienkārši atdarina skaņas, kādās sazinās dzīvnieki.

Oktobrī dziesma «The Fox» ASV «Billboard» topā ierindojās astotajā vietā, apsteidzot tādus māksliniekus kā Lēdija Gāga (Lady Gaga) un Lana del Reja.

«The Fox» panākumus bieži pielīdzina korejiešu fenomenam «Gangnam Style», kas «YouTube» skatīts jau vairāk nekā 1,8 miljardus reižu.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu