Iedzīvotāji valdībā vēlas redzēt Pabriku, Vilku un Rinkēviču (174)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lūgti nosaukt trīs esošās valdības ministrus, kuriem ir jāturpina darbs arī jaunizveidotajā valdībā, kopumā vislielāko Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem atbalstu ir ieguvuši pašreizējais aizsardzības ministrs Artis Pabriks (29%), finanšu ministrs Andris Vilks (25%) un ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (22%). To atklāj pētījumu kompānijas «TNS» sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu «900 sekundes», decembrī veiktais pētījums.

Piektā daļa (20%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju uzskata, ka darbs jaunizveidotajā valdībā ir jāturpina pašreizējam iekšlietu ministram Rihardam Kozlovskim; piektā daļa (18%) iedzīvotāju uzskata, ka jaunizveidotajā valdībā darbs jāturpina ekonomikas ministram Danielam Pavļutam; 17% - tieslietu ministram Jānim Bordānam, 15% - zemkopības ministrei Laimdotai Straujumai; 14% - kultūras ministrei Dacei Melbārdei; 13% - izglītības un zinātnes ministram Vjačeslavam Dombrovskim. Desmitā daļa (9%) ekonomiski aktīvo iedzīvotāju uzskata, ka jaunizveidotajā valdībā darbs jāturpina labklājības ministrei Ilzei Viņķelei; 8% - satiksmes ministram Anrijam Matīsam; 7% - veselības ministrei Ingrīdai Circenei; 6% - vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Edmundam Sprūdžam.

Trešajai daļai (33%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju nav konkrētas atbildes uz šo jautājumu.

Aptauja veikta laikā no 2013.gada 3. līdz 5. decembrim, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 600 Latvijas ekonomiski aktīvos iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Komentāri (174)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu