MTV Mailiju Sairusu pasludina par gada mākslinieci (19)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mūzikas telekanāls MTV pasludinājis dziedātāju Mailiju Sairusu par šā gada mākslinieci. Bijusī bērnu filmu aktrise šogad pārliecinoši kļuvusi par visvairāk apspriesto popzvaigzni, kā arī par vienu no pieprasītākajām dziedātājām.

Šā gada laikā plašu ažiotāžu izraisīja Sairusas pikantā uzstāšanās MTV Mūzikas video balvu ceremonijā kopā ar dziedātāju Robinu Tiku un skandalozā fotogrāfa Terija Ričardsona režisētais videoklips dziesmai «Wrecking Ball», kurā Sairusa lej asaras, laiza āmuru un kaila šūpojas uz svārsta. Popzvaigzne ar savu iecienītāko dejas kustību tverkingu iekļuvusi arī Oksfordas angļu valodas vārdnīcā, kā arī atdarināta simtos parodiju videoklipu.

MTV savā paziņojumā norāda, ka Sairusas un Tika duets no balvu ceremonijas kļuvis par visvairāk skatītāko videoklipu telekanāla vietnē, kā arī salīdzinājumā ar citiem popmūziķiem dziedātājai veltītā MTV vietne apmeklēta visvairāk.

Sairusas singliem «We Can't Stop» un «Wrecking Ball» labi veicies topos, bet viņas jaunākais albums «Bangerz» (skat. recenziju) ASV pārdotāko albumu topā nonāca pirmajā vietā.

Pagājušā gadā MTV par gada māksliniekiem atzina britu puišu grupu «One Direction», bet 2011. gadā - Keitiju Periju.

    Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu