Improvizācijas šovam «Spiediens» 4 gadi! (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ apritēs jau četri gadi kopš improvizācijas šovs «SPIEDIENS» darbojas kā radošā apvienība, pulcējot kopā humora baudītājus. Tieši tādēļ 11. un 12. decembrī klubā «GODVIL», Brīvības gatvē 214b, tiek rīkoti jubilejas šovi, kuros kā viesaktieris šoreiz uzstāsies hokeja kluba «Dinamo Rīga» tehniskais direktors un runasvīrs, TV raidījuma «Super Bingo» vadītājs Armands Simsons.

«Darbiņš pie smiekliem rit pilnā sparā! Tiek gatavoti rekvizīti, strādājam arī pie viena tehniski sarežģītāka risinājuma, kuru decembra šovos atrādīsim saviem skatītājiem, kā arī esam nofilmējuši līdz šim apjomīgāko videoklipu,» stāsta Līga Putniņa, kura kopā ar otru radošās apvienības «SPIEDIENS» pamatsastāva dalībnieci, Sandu Aleknaviču, novembrī bija devušās uz improvizācijas meistarklasēm Barselonā.

Arī ārpus «SPIEDIENA» ir daudz darāmā – Artūrs Vadītājs ir kļuvis par TV raidījuma «1/5 Tranzīta aktualitātes» vadītāju, kuru varam redzēt katru pirmdienu TV3 kanālā. Tāpat Artūrs ir iesaistījies «Riga Plaza skolu teātru olimpiādes» organizēšanā, kur mudina skolēnus izbaudīt skatuves spilgtumu, improvizācijas burvību un vieglumu.

«Visas «SPIEDIENA» aktieru aktivitātes uz skatuves un ārpus ikmēneša šoviem ir ļāvušas sasniegt prātīga bērnudārznieka vecumu – 4 gadi kopā! Jo vecāki kļūstam, jo vairāk jaunas pieredzes smelties vēlamies, tāpēc man ir ļoti liels prieks par mūsu entuziasma pilno komandu,» tā radošās apvienības «SPIEDIENS» producents Krišjānis Caune.

Tiekamies 11. un 12. decembrī klubā GODVIL, lai atkal kopā pasmietos. Nenokavē biļešu iegādi www.spiediens.com! Lai mūs katru šajā Ziemassvētku laikā piemeklē brīnumi, radošā apvienība «SPIEDIENS» piedāvā savu stāstu:

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu