«Palladium» uzstāsies Rufuss Veinraits (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Koncertzālē «Palladium» 19.martā pirmo reizi Latvijā uzstāsies kanādiešu dziedātājs un komponists Rufuss Veinraits (Rufus Wainwright), informē koncerta rīkotāju pārstāve Linda Igolniece.

Mūziķa pēdējo gadu pieredze dzirdama viņa septītajā studijas albumā «Out of the Game», kas radīts sadarbībā ar producentu Marku Ronsonu. Albumā saglabājas viņam raksturīgie stāsti un greizais humors ar klasiskās popmūzikas pieskaņu.

Pēdējie gadi Veinraita dzīvē ir bijuši muzikāliem piedzīvojumiem bagāti - šovasar viņš uzstājās uz Glastonberijas festivāla galvenās skatuves. Nesen Veinraits radījis operu un ticis nominēts «Grammy» balvai par Džūdijas Gārlendas «Carnegie Hall» koncerta jauniestudējumu.

Veinraits ir ierakstījis septiņus studijas albumus un ieguvis divus «Juno Awards» apbalvojumus kategorijā «Labākais alternatīvais albums» - vienu par 1999. gada albumu «Rufus Wainwright» un otru par 2002.gada ierakstu «Poses». Jau 15 gadu vecumā Veinraits tika nominēts «Genie Award» apbalvojumam par labāko oriģinālo dziesmu. Gadu vēlāk viņš saņēma «Juno Award» nomināciju daudzsološākā vokālista kategorijā, kā arī 2008.gada «Brit Awards» nomināciju kā labākais starptautiskais mākslinieks. 2009.gadā Vainraits saņēma «Grammy» balvu par labāko tradicionālo popa vokālo albumu.

Biļetes uz koncertu nopērkamas no 12.decembra «www.palladium.lv» un visās «Biļešu servisa» kasēs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu