Lingita neiekļūst «Miss Top of the world 2013» sešiniekā (67)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 7. decembrī, noslēdzās starptautiskais skaistuma konkurss «Miss Top of the World 2013». Uzvaras laurus plūca «Miss Uganda UK» Šārona Kazinga. Toties «Miss Latvija» neiekļuva pat pirmajā sešiniekā.

Konkurss sevī pulcēja skaistules no piecpadsmit pasaules valstīm. Meitenes visas nedēļas garumā piedalījās dažādos kopīgos pasākumos, iepazīstināja atbalstītājus ar stilizētiem nacionālajiem tērpiem, iepazina viena otras valsti un kultūru. Kā arī pavadīja laiku nopietnos mēģinājumos finālam, kurā visam bija jābūt perfekti, jo to daudzās valstīs bija iespējams vērot tiešraidē.

Šovu vadīja jaunieši ar lieliskām latviešu, angļu un krievu valodas zināšanām, jo, kā jau starptautiskā konkursā, bija jāizmanto visas trīs valodas, lai ikvienam viss būtu skaidrs. Vadītāju lomās iejutās dziedātāja Elli U un dīdžejs Markus Riva.

Finālā meitenēm bija jāpierāda sevi trīs uznācienos, vispirms skaistules rādīja lielisku defilē prasmi, izrādot sevi skaistās kokteiļkleitās, vēlāk sekoja iznāciens peldkostīmos, kurus speciāli katrai jaunajai dāmai bija radījusi dizainere Kristīne Deimon, un konkursu noslēdza skaistules, defilējot vakarkleitās.

Dalot titulus, atklājās, ka Latvijas pārstāve Lingita Lina Bopulu nav iekļuvusi pirmajā sešiniekā, bet ir ieguvusi titulu «Miss Media», toties «Miss Baltics» Kristīne Viļuma ieguva sesto vietu un titulu «Miss Smile».

Uzvaras laurus plūca «Miss Uganda UK» Šārona Kazinga, bet par skatītāju simpātiju kļuva «Miss Ukraine» Olga Šuškina.

Par muzikālo noformējumu rūpējās mūziķi no Latvijas, tādi kā Paula Dukure, grupa «PeR», Diāna Pīrāgs, Katy Tindemark, Anita Intaite, Laura Raila, Sandija Vīgante, Samanta Tīna un Liene Candy.

Latvijā vērot šovu ieradās arī titulu «Mrs. Universe 2011» un «Miss Europe 2013» īpašniece Marija Jerošenko no Krievijas, «Mrs. Top of the World 2013» Aļona Šuba no Ukrainas, kā arī «Mrs. Top of the World 2013» skatītāju simpātija un «Mrs. Globe 2013» fināliste Kristena Viardona no Amerikas. Sieviete vadīja arī «Miss Top of the World 2013» televīzijas dienasgrāmatas.

Pēc konkursa oficiālās daļas nekas nebeidzās, skaistules vēl kopā devās uz klubu, lai nosvinētu savus titulus, iepazīšanos un atvadītos, jo kā nekā konkurss noslēdzies un meitenēm jādodas mājās.

Pasaules līmeņa skaistumkonkursu «Miss Top of the world 2013» organizē bezpeļņas fonds «IntRIGA World», kurā darbojas Kristīne Lindenblate, Liene Skulme un Mainots Vecvagars. Visi fināla laikā saziedotie līdzekļi tiks nodoti Juglas dzīvnieku patversmei «Labās mājas».

Komentāri (67)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu