Ziemeļamerikā numur 1 ir animācijas filma «Ledus sirds» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros šonedēļ līderu maiņa. Filma «Bada spēles. Spēle ar uguni» («Hunger Games: Catching Fire») spiesta atzīt animācijas filmas «Ledus sirds» («Frozen») pārākumu.

Multfilma iekasējusi 31,6 miljonus dolāru. Kopējie ieņēmumi Ziemeļamerikā jau pietuvojušies 150 miljoniem, bet globālā mērogā izrādīšana pamazām tikai sāks uzņemt apgriezienus.

Anotācija: kad piepildās sens pareģojums un karaļvalstī iestājas mūžīga ziema, dzīvespriecīgā un bezbailīgā Anna ir apņēmības pilna atrast savu māsu Elzu, Sniega Karalieni. Elza mīt tālu ziemeļos, ledus pilī un Annai viņa jāatrod, lai apturētu ledaino lāstu.
Palīgos Annai nāk drošsirdīgais Kristofs kopā ar savu uzticamo ziemeļbriedi Svenu. Ceļā viņus gaida ne vien elpu aizraujoši piedzīvojumi, bet arī grūti pārvarami šķēršļi, tikšanās ar troļļiem un citām būtnēm, tostarp apburošu sniegavīriņu, vārdā Olafs.

Lomas latviešu valodā ieskaņojuši Beāte Zviedre, Jolanta Strikaite, Uldis Siliņš, Dons, Juris Jope, Pēteris Liepiņš u.c.

Līdz ar to «Bada spēles» ar 27 miljoniem šonedēļ ir numur 2.

Foto: publicitātes

3. vietā debitē Skota Kūpera trilleris «Out of the Furnace» ar Kristianu Beilu (Christian Bale), Vudiju Harelsonu (Woody Harrelson), Keisiju Afleku (Casey Affleck) un Viljamu Defo (Willem Dafoe) galvenajās lomās.

Ceturtais ir episkais grāvējs «Tors: Tumsas karaļvalsts» (Thor: The Dark World).

Top5 noslēdz komēdija «Papucis» («Delivery Man») ar Vinsu Vonu (Vince Vaughn) galvenajā lomā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu