Par titula «Vecmāmiņa 2013» ieguvēju kļūst Lolita Aleksejenko (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Sestā decembra vakarā pēc piecu stundu ilga konkursa fināla tika paziņots, ka titulu un kroni konkursā «Vecmāmiņa 2013» iegūst Ikšķiles iedzīvotāja, sportiste Lolita Aleksejenko.

Konkurss «Vecmāmiņa 2013» norisinājās no 12. oktobra līdz 6. decembrim. Ikvienu sestdienu vecmāmiņas tika vērtētas dažādās prasmēs, viņas vingroja, lasīja esejas, pārtapa jaunos tēlos, defilēja modes skatē un gatavoja veselīgus salātus.

Finālā visām desmit finālistēm bija jāprezentē sevi, vecmāmiņas stāstīja par sevi, savu ģimeni, dzīvi, sasniegumiem un mēģināja panākt publikas un žūrijas simpātijas.

Otrajā iznācienā vecmāmiņas demonstrēja talantus, vairums vecmāmiņu izvēlējās dejot, bet tika arī lasīts pašas rakstīts dzejolis, veidots smilšu teātris, dziedātas dziesmas un uzvesta vesela cirka izrāde.

Trešajā iznācienā sievietēm bija jāparāda sava defilē māksla, kā nekā sievietes labākajos gados gandrīz divus mēnešus pie Rolanda Šteinberga apguva defilē pamatus.

Finālistes vērtēja stingra žūrija, kuras sastāvā bija dizainers Aleksandrs Pavlovs, dejotājs Rolands Šteinbergs, dziedātāja Jenny May, konkursa rīkotāja Elita Drāke, dejotājs Rihards Mailītis, dejotāja Viola Abramova-Mailīte, uzņēmējs Valdis Kalnozols un konkursa «Vecmāmiņa 2012» finālistes, kā arī citi uzņēmēji.

Konkursa vadītāju lomās iejutās dziedātājs, reiz populārās grupas «Ēnas» solists Lauris Valters un konkursa «Vecmāmiņa 2012» titula «Vecmāmiņa Foto 2012» ieguvēja Anita Alksne.

Starplaikos, kamēr vecmāmiņas gatavojās saviem uznācieniem, skatītājus ar priekšnesumiem izklaidēja dziedātājs Lauris Valters un dažas no konkursa «Vecmāmiņa 2012» finālistēm.

Konkursam noslēdzoties, ikviena vecmāmiņa saņēma titulu, jo viņas visas ir īpašas un izceļas ar ko citu un neparastu. Vecmāmiņas atbalstīt bija ieradušās ģimenes, kuras apdāvināja savas mīļās omītes ar ziediem un dāvanām. Vakara izskaņā visu vecmāmiņu sejās bija smaids un visas jutās kā uzvarētājas.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu