Izdota grāmata, kas atklāj jaunu patiesību par cilvēces vēsturi (66)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība «Madris» laidusi klajā ilustrētu ‍Džordža Kavasilasa (George Kavassilas) grāmatu «Mūsu ceļojums Visumā» («Our Universal Journey»), kurā autors dalās zināšanās par cilvēka personības spējām un palīdz atcerēties, cik liels spēks ir katrā no mums.

Grāmata «Mūsu ceļojums Visumā» ir jauns skatījums uz cilvēces vēsturi un ierastajām patiesībām, jo skatpunkts ir cits, tā ir autora pieredze, kas iegūta neparastos apziņas ceļojumos gan šā Visuma ietvaros, gan ārpus tā un nonākot kontaktā ar ārpuszemes dzīvību.

Grāmata uzdod daudz jautājumu un sniedz arī atbildes.‍ Kas ir reliģijas un kā tās radušās? Kas ir dievības, kuras pielūdz liela daļa cilvēces? Kas ir Dievs, pie kura vēršas kā pie vienvienīgā Radītāja, un kāda ir tā loma pasaules un cilvēces vēsturē? Kas patiesībā bija Kristus un kāds bija tā upuris? Kas ir Visums un kāda tā uzbūve, un kas ir cilvēks un viņa ceļojums šajā Visumā? Kas patiesībā ir planētas un zvaigznes, un kas ir Zeme, Saule, Mēness un Saturns? Kāda vara valda pār cilvēci un kādi kosmiski mērķi tiek īstenoti uz Zemes?

«Mūsu ceļojums Visumā»
«Mūsu ceļojums Visumā» Foto: publicitātes

Par autoru

‍Džordžs Kavasilass ir grieķu izcelsmes austrālietis – apziņas pasauļu pētnieks. Grāmatā «Mūsu ceļojums Visumā» viņš apkopojis savu pieredzi un zināšanas par notikušo uz Zemes un Visumā, atbildot uz četriem dzīves pamatjautājumiem: kas mēs esam, no kurienes mēs nākam, ko šeit uz Zemes darām un kurp virzāmies?

Autors, viņaprāt, atklāj maldus un melus, kurus cilvēcei uzspiež kultūrprogrammas, kas iesaista cilvēkus Zemes, galaktiskajās un pat Visuma matricēs, lai palīdzētu tiem atgūt savu suverenitāti un mainīt ne tikai viņu dzīves redzējumu un sapratni, bet arī apziņu.

www.madris.lv

Komentāri (66)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu