«UB United» prezentēs debijas EP «Just Say When» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdienas vakarā plkst.20 Rīgā, «Latvijas 1.rokkafejnīcā», notiks hārdroka apvienības «UB United» debijas mazalbuma «Just Say When» prezentācijas koncerts, informē dizaina aģentūras «JVeart» pārstāve Jurita Krūma.

Vakara gaitā kopā ar grupu muzicēs arī Jēkabs Zemzaris no grupas «The Velvet Supernova», Ansis Klintsons no «Logo» un Oskars Lustiks no «Peec Lietus», atskaņojot gan debijas mazalbuma materiālu, gan dziesmas no to mūziķu repertuāra, kas ietekmējuši albuma skanējumu.

«UB United» debijas mazalbums «Just Say When» ir sadarbības projekts, kurā iesaistīti Latvijā sevi jau pierādījušu roka un metāla mūzikas grupu vokālisti. «UB United» pirmsākumi ir meklējami 2010.gadā, kad ģitārists Uldis Blaževičs un bundzinieks Dims Visuns, kas publikai vairāk pazīstami kā rokgrupas «Superhuman» dalībnieki, nolēma sākt sadarbību no jauna, sastāvam pievienojot grupas «Peec Lietus» basģitāristu.

«Mēs visi pazīstam viens otru jau vairākus gadus, tāpēc jaunajā projektā ir viegli saprasties gan personiskajā, gan muzikālajā ziņā. Tāpēc arī visu šo laiku pamatsastāvs ir palicis nemainīgs,» skaidro «UB United» līderis Blaževičs. «Ar solista lomu gan negāja vienkārši. Izmēģinājām vairākus variantus, tomēr sapratām, ka tas piemērotākais vēl jāmeklē. Tad nāca klajā ideja par to, ka topošajā ierakstā var apvienot vairāku dziedātāju spēkus, atrodot katrai dziesmai visatbilstošāko vokālu. Tāpat mūsu dziesmas stilistiski mēdz būt visai atšķirīgas.»

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu