Bītmeikerim Oriolem jauns albums «TMM Vol.3» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izdevniecība «Dirty Deal Audio» paziņo, ka 9. decembrī virtuālā albumā formā bītmeikers un mūzikas producents Uģis Vālodze (Oriole) izdos savu jau 3. muzikālo ceļojumu - skaņdarbu apkopojumu - no sērijas «The Mushroom Music Vol.3».

Šis ir kopskaitā jau piektais Orioles albums. «TMMV3» ir atrodamas 25 šā gada laikā radītas kompozīcijas. Albums ir skaists, aizgrābjošs un emocionāls elektroniskās mūzikas ceļojums, kurš pavisam noteikti aizvedīs prom no apkārt notiekošā.

««The Mushroom Music Vol.3» ir mūzika, kura raksturo Orioli, manus piedzīvojumus, sāpes, iespējas, pārmaiņas un pieredzi. Tas man nozīmē daudz, un tādā veidā es varu pārējiem kaut ko no sevis nodot un atstāt. «TMMV3» var raksturot kā manu muzikālo dienasgrāmatu, kā pierakstus, kuri, cerams, dos stimulu citiem turpināt kustēties šajā pasaulītē!» tā albumu komentē pats autors.

Pirmo reizi to dzirdēt būs iespējams īpašā pasākumā, kurš notiks 7. decembrī mājīgajās Kaņepes kultūras centra telpās. Sākums plkst. 22, un jau 22:30 pasākumu atklās pats vaininieks, kuram pievienosies ansis, izpildot skaņdarbus no nesen izdotā albuma «Himnas». Vēlāk stafeti pārņems tādi bītu pavēlnieki kā Tenda, Kristaps Ritms, Renue Unique (no apvienības Bassed) un Pukus.

Ieeja par simboliskiem 2 latiem.

Lejuplādējot bez maksas vai nosaucot savu cenu: www.oriole.bandcamp.com

Par albumu: dirtydealaudio.lv

Prezentācija Facebook.com

«The Mushroom Music Vol.3»
«The Mushroom Music Vol.3» Foto: Publicitātes foto
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu