Baumo par Maijas Rozītes-Krištopanes iespējamo grūtniecību (51)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Televīzijas seja Maija Rozīte-Krištopane jau labu laiku ir baumu objekts saistībā ar gaidāmo mazuli. Sieviete faktu neapstiprina un arī nenoliedz, viņa kopš 2010. gada ir precējusies ar bijušā politiķa Viļa Krištopana dēlu Kasparu Krištopanu un ir izlēmusi savu privāto dzīvi nepubliskot, neapspriest.

Baumas, ka jaunā sieviete drīzumā kļūs par māmiņu, parādījās mirklī, kad sieviete, darbojoties televīzijas ekrānos, bija krasi mainījusi ģērbšanās stilu.

Fakts, ka modē ir plandošs apģērbs, nepasargāja televīzijas seju no baumām, jo stilistiski plandošs apģērbs nav tas, ko viņa jebkad ir izvēlējusies valkāt.

Ceturtdien vadītajās laika ziņās ikvienam bija skaidrs, ka sievietes vēderiņš nav vienkārši vēderiņš, bet gan grūtnieces vēderiņš.

Cilvēki, izmantojot portālu «Twitter», rakstīja apsveikumus televīzijas sejai, un ar šiem ierakstiem ir dalījies oficiālais telekanāla «TV3» profils, tādā veidā netieši apstiprinot faktu par savas laika ziņu diktores stāvokli.

Apsveicam populāro «TV3» laika ziņu diktori ar gaidāmo ģimenes pieaugumu.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu