Šonedēļ uz lielajiem ekrāniem iznāk komēdija «Papucis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

6. decembrī Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt komēdiju «Papucis» («Delivery Man»). Filmā titullomu izpilda amerikāņu komiķis Vins Vons (Vince Vaughn), kurš zināms pēc lomām tādās kinolentēs kā «Swingers», «Old School», «Wedding Crashers» u.c.

Filmas «Papucis» galvenā varoņa Deivida Vozņaka dzīve nav rožu lauks: viņš ir parādā mafijai, viņa draudzene, būdama stāvoklī, grasās viņu pamest, bet tēvs draud ar atlaišanu no darba. Vai varētu būt vēl ļaunāk? Negaidīti Deivids uzzina, ka spermas bankā, kuru viņš apmeklēja, būdams students, ir notikusi kļūda, kā rezultātā viņš ir kļuvis par tēvu 533 bērniem...

Fragments no intervijas ar aktieri Vinsu Vonu:

«Papucis» ir komēdija, tomēr filmā tiek skarti jautājumi par to, kā izmantot savu potenciālu, kā arī tā ir par bērniem, par viņu dzīves mērķiem un sapņiem. Kā kļūšana par tēvu mainīja jūsu uzskatus?

Vins Vons: Man šajā filmā patīk doma, ka ir jāiemācās pieņemt pašam sevi – to, kāds tu esi. Mēs katrs saskaramies ar dažāda veida spiedienu no ārpasaules būt kādam citam, ne pašam, un mēs bieži vien neesam patiesi paši pret sevi. Tādēļ svarīgi ir sevi saprast, sevi cienīt un mīlēt, kā arī būt patiesam attiecībās ar ģimeni un citiem.

Filma skar interesantu tēmu, proti, kā tas ir, uzaugt, nepazīstot savu bioloģisko tēvu. Mūsdienās ar to saskaras gana daudz cilvēku... Arī jūsu varonim filmā nākas atbildēt uz jautājumu, kas ir īsta ģimene. Komentāri?

Vins Vons: Protams, mīlēt savu ģimeni un būt mīlētam ir svarīgi, taču visi «mani bērni» filmā ir ļoti pozitīvi un labi cilvēki, viņi priecājas par dzīvi, pat ja arī savu bioloģisko tēvu nepazīst.

Mēdz teikt, ka pat doma par to, ka kļūsi par tēvu, maina cilvēka būtību. Vai arī jūs pats, kļūstot par tēvu, jutāt šīs pārmaiņas?

Vins Vons: Jā, noteikti. Visa mana pasaule ir mainījusies, es priecājos par saviem bērniem, esmu patiesi laimīgs. Manuprāt, svarīgākais ir ne tikai būt labam tēvam, bet arī mīlēt bērnu māti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu