Video: Paula Dukure filmējas trako kreklā (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šā gada vasarā dziesma «Being free Isn’t a crime» tika iesniegta Lielbritānijas oriģinālo dziesmu konkursā «The UK Songwriting Contest». «RnB» un «Urban» mūzikas kategorijā dziesma iekļuva starp 12 finālistēm. Nu jaunā dziedātāja ir nofilmējusi videoklipu šai atzinību ieguvušajai dziesmai.

Videoklips dziedātājas Paulas Dukures dziesmai «Being free Isn’t a crime» filmēts Raiskuma mežā. Tā ir vieta, kura Paulai ļoti patīk un, kad vien to ļauj brīvie mirkļi, viņa pavada laiku tur sportojot, pastaigājoties vai vienkārši sēžot un padomājot. Mežs ir kā tāds dziedātājas pārdomu stūrītis.

«Pati dziesma arī ir balstīta uz pārdomām, tāpēc man šī vieta likās piemērota, lai tur iemitinātu divus pilnīgi atšķirīgus tēlus, kurus nomāc viena un tā pati problēma - savas patiesās būtības meklējumi,» skaidro Paula.

Dziesmas «Being free Isn’t a crime» videoklipā ir attēloti divi tēli, pretstati – apspiestais un dumpinieciskais. Tomēr abus vieno pārdomas par to, kas ir pareizi un kas nav. Neviens no viņiem nejūtas līdz galam piepildīts un laimīgs, taču secinājums ir viens: būt brīvam nav noziegums. Dziesma aicina noticēt tam, ka tu vari būt tāds, kāds vēlies būt, un tava laime sākas ar tevi pašu.

«Bija brīdis, kad es pastiprināti ievēroju to, cik ļoti mēs mēdzam viens otru nosodīt par to, ko mēs darām vai kā izvēlamies dzīvot. Ilgāk par to domājot, man tas sāka likties pavisam absurdi, jo galu galā kur gan ir teikts, kas ir un kas nav pareizi? Es sapratu to, ka lielākā daļa aizspriedumu ir tikai prāta radīta ilūzija un daudzas lietas nav tādas, kādas mums tās liekas. Šī dziesma ir par izvēli dzīvot pēc saviem ieskatiem, dzīvot savu, nevis kāda cita dzīvi,» klipa ideju atklāj Paula.

Videoklipā Paula redzama jaunā ampluā, meitene izskatās pieaugusi, bet pati dziedātāja sola, ka viņas jaunības laiki nav aiz muguras, ka viss viņai ir vēl priekšā un viņa nemēģina izlikties vecāka par saviem gadiem.

Videoklipā Paula valkā trako kreklu, krekls simbolizē iesprostojumu, sasaisti un nebūšanu brīviem.

«Kustēties blūzē, kas līdzinās trako kreklam, nebija grūti, drīzāk gan jautri, jo gribējās spēlēties un vicināties ar tās garajām rokām. Un roku vicināšana videoklipā simbolizē apspiestā tēla atbrīvošanos, apskaidrības parādīšanos,» tā Paula.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu