Taisons izmantojis viltus dzimumlocekli (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Maikam Taisonam, lai uzvarētu boksa ringā, nebija vajadzīga nekāda palīdzība, toties, lai izietu narkotiku testu, bez palīgiem iztikt nevarēja. Populārais bokseris intervijā atklājis, ka izmantojis viltus dzimumlocekli, lai izietu narkotiku testus savā aktīvajā sporta karjerā.

Maikls Taisons stāstīja, ka viltus dzimumloceklis darbojas ļoti efektīvi, bet ne tādā veidā, kā visi domā, tam ir jādarbojas.

Pirms došanās nodot analīzes tajā ielaiž cita cilvēka urīnu, un pēc tam analīžu laikā tieši šo urīnu arī nodod analīzēm.

Sportists jokojis, ka jācer, ka urīns, kuru izmanto, nav nācis no sievietes stāvoklī un analīžu ņēmēji joka pēc nemēģinās uztaisīt grūtniecības testu.

Sportistam nekad nav bijušas problēmas apmānīt analīžu ņēmējus, jo mirklī, kad nodod urīnu analīzēm, viņi aizgriežas; ja izturēsies brīvi visu procesa laiku, neviens neskatīsies uz to, kā tu urinē trauciņā.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu