Meklējam pārvērtību modeles - trīs paaudžu sievietes! (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET sadarbībā ar skaistumkopšanas salonu HAIRRIGA vēlas iepriecināt Ziemassvētkos vairākas stiprās Latvijas ģimenes, kurās paaudzes turas kopā! Piesakies pārvērtībām!

Aicinām pieteikties ģimenes, kur pārvērtībās var piedalīties sievietes trīs paaudzēs – mamma, meita un mazmeita - un mazmeita ir vismaz 16 gadu veca, jo pārvērtībās ietilpst matu krāsošana, griešana, veidošana, manikīrs, kosmetologs, make-up, tērpu piemeklēšana, kolagenārija ādu atjaunojošais kurss un profesionāla fotosesija studijā.

Fotogrāfs ir lieliskais Ronalds Šulcs, kas ir fotografējis arī iepriekšējās TVNET pārvērtības skolotājām. Stiliste ir modes dizainere Liene Dejus, kas pati veido savas kolekcijas, kā arī rada kolekcijas citiem zīmoliem.

Skaistumkopšanas procedūras notiks HAIRRIGA salonā i/c Olimpia 2. stāvā. Lai pieteiktos pārvērtībām, ir jāatsūta visu dalībnieču fotogrāfijas, apģērbu, kurpju izmēri un īss apraksts par dalībniecēm: vecums, nodarbošanās, intereses vai hobiji.

Pieteikumus sūtīt uz salons@hairriga.com.

Pieteikumus gaidām līdz 10.12.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu