Vecmāmiņas maina stilu un defilē modes skatē (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Konkurss «Vecmāmiņa 2013» tuvojas finālam. Konkursa laikā dalībnieces ir ļoti mainījušās, kļuvušas sievišķīgākas, pašpārliecinātākas par sevi un iemācījušās lieliski defilēt. To ikviena no desmit finālistēm lieliski demonstrēja konkursa ceturtajā vērtēšanas kārtā, kurā ikvienu vecmāmiņu skaistās drēbēs ietērpa stilisti dizainera Aleksandra Pavlova stingrā uzraudzībā.

30. novembrī konkursa «Vecmāmiņa 2013» dalībniecēm bija jāpastāsta par sevi lielveikala apmeklētājiem. Vecmāmiņas uz skatuves pavadīja konkursa «Talantīgā meitene» 2012. un 2013. gada finālistes. Mazās talantīgās meitenes arī vadīja pasākuma pirmo daļu un izklaidēja viesus ar dažādiem deju un dziesmu priekšnesumiem.

«Vecmāmiņa 2013» finālistes tik ļoti uztraucās, ka dažas bija tuvu ģībonim un viņām vajadzēja apsēsties un padzerties ūdeni, lai viņas attaptos un spētu turpināt dalību konkursā.

Pirmajā daļā sievietes sevi lieliski prezentēja, stāstot par savu dzīvi, mazbērniem un to, kāpēc piedalās konkursā. Veikala apmeklētāji ar aplausiem atbalstīja ikvienu dalībnieci.

Šajā vērtēšanas kārtā konkursa patronese Elita Drāke bija parūpējusies par īpaši kuplu un dažādu žūrijas dalībnieku klāstu, žūrijā bija veseli piecpadsmit cilvēki.

Pēc konkursa pirmās daļas sekoja stundu gara pauze, kuras laikā ikviena vecmāmiņa stilistu uzraudzībā tika pie skaistiem tērpiem, parādoties pilnīgi citādākā ampluā. Lielākā daļa vecmāmiņu jutās ērti, bet bija tādas, kuras nespēja pieņemt jauno veidolu.

Atgriežoties konkursa norises vietā, vecmāmiņas pārsteidza žūriju ne tikai ar jaunu veidolu, bet arī ar savu defilēšanas mākslu. Sievietes jutās skaistas, pašpārliecinātas un gatavas konkursa finālam.

Konkursa otro daļu ar pāris savām labākajām dziesmām un populāru dziesmu kaverversijām atklāja dziedātāja Jenny May. Mūziķe bija aktīva un darīja visu, lai iekustinātu publiku, žūriju un vecmāmiņas.

Vērtēšanas sistēma arī šajā kārtā bija vienkārša, ikvienam žūrijas loceklim bija jāizvēlas četras favorītes un jāuzraksta vērtēšanas lapā savs četrinieks.

Konkursa «Vecmāmiņa 2013» uzvarētāja tiks noteikta jau sestajā decembrī. Ikviena vecmāmiņa tiks pie titula, kā gan citādi, visas sievietes izceļas ar kaut ko tikai sev raksturīgu.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu