Meiteņu trio «Lady`s sweet» ilgojas pēc sniega (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Meiteņu trio «Lad`ys sweet» ieraksta jaunu dziesmu «Sniega ilgodamies». Dziesma ir lielisks Ziemassvētku priekšvēstnesis un ar savu pozitīvismu noskaņo uz pozitīvās svētku nots.

Vokālā trio «Lady’s sweet» sastāvā ir trīs daiļas lēdijas - Karīna Tropa, Vineta Elksne un Sabīne Žuga.

Jaunās oriģinālās dziesmas mūzikas autore ir Vineta Elksne, bet tekstu pirms vairākiem gadu desmitiem rakstījis dzejnieks Klāvs Elsbergs; tuvojoties Ziemassvētkiem meitenes ierakstīja šo dziesmu, lai tā kalpotu kā Ziemassvētku priekšvēstnesis un ar savu pozitīvismu noskaņotu uz pozitīvās svētku nots.

«Patiesi skaisti mirkļi bieži vien ir ļoti īsi, un tomēr tiem piemīt milzīgs spēks, kas iedvesmo doties uz priekšu. Tālākais patiešām ir mūsu pašu ziņā. Mums jādara viss iespējamais, lai censtos atkal tos sajust. Arī savā iedomu pasaulē var uzburt kaut ko ļoti skaistu, iedomāties reāli notiekošas situācijas, kurās piepildās mūsu vēlmes. Caur tām mēs kļūstam brīvi. Un ticu, ka tādā veidā kaut uz mirkli skumjais kļūst priecīgāks un vientuļais mīlētāks. Galvenais - nepārstāt sapņot, jo cerība ir tā, uz ko Ziemassvētki aicina,» tā par jauno dziesmu saka Vineta.

Ziemassvētki ir gada nogales laiks, tāpēc neviļus liek atskatīties uz notikušo un padarīto līdz šim. Ziemassvētki savukārt kā dāvana mums, esot kopā ar tuvajiem, iedod prieku un sirds siltumu, ar kuru iesoļot Jaunajā gadā.

Grupas biedre Vineta Elksne strādā bērnudārzā un šajā pirmssvētku laikā diezgan daudz runā ar bērniem par brīnumu, kurš nāk Ziemassvētkos.

«Mēs mācāmies, ka pasaulē jāraugās ar plati atvērtām acīm un dzirdīgām ausīm, un arī to, ka ar skumjām actiņām brīnumus nevar saskatīt. Laikam jau ar lielajiem ir līdzīgi. Un vēl arī paļaušanās uz rītdienu ir ļoti svarīga. Es diezgan ātri Ziemassvētku vecītī atpazinu savu bērnudārza audzinātāju, man bija kādi četri gadi. Un arī tad, kad uz mājām bija atnācis, viņš bija aizmirsis, ka ieradies vectēva zābakos. Tika atmaskots,» smejas Vineta.

Grupas dalībniece Karīna Tropa uzskata, ka dziesma lieliski raksturo svētku gaidīšanas laiku, kad jācenšas aizvien no jauna rast sevī spēku, ticību un mīlestību.

«Laiks, kurā jāprot apstāties, padomāt un reizēm arī paklusēt,» domā Karīna.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu