Kādas galvassegas šajā ziemā izvēlas pazīstamas personas (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Pēc nepilna mēneša svinēsim Ziemassvētkus, ir iestājies ziemas laiks. Vietām jau parādās pirmās sniega pēdas, termometra stabiņš noslīd arvien zemāk un zemāk, un cilvēki steidz ietērpt savu galvu cepurē, lai pasargātu ausis no aukstuma. Kādas galvassegas izvēlas Latvijā pazīstamas personas?

Foto: Facebook

Raidījuma «Zvaigžņu dienasgrāmatas» vadītāja Jeļena Gricuka izvēlas ausaini ar melnām un baltām spalvām. Cepure ir ļoti silta un pasargās sievietes ausis no sala un arī pašu galvu. Kā jau modes piekritēja, Jeļena lieliski zina, ka galvas salšana veicina matu izkrišanu.

Foto: Facebook

Raidījuma «СтильНо» vadītāja Katerīna Korss savā stilā bieži izmanto dažāda veida cepures. Lai izceltu blondo matu krāsu, Katerīna pārsvarā izmanto tumšas krāsas cepures.

Foto: Facebook

Dziedātāja Natālija Tumševica ziemas laikā nekaunas likt galvā cepuri, turklāt jaunā sieviete izmanto bieza adījuma cepuri tumšos toņos. Natālija parāda, ka ziemā galvenais ir siltums, jo, ja tev ir silti, tu jūties labi.

Foto: Facebook

Blogeris un modes pazinējs Deniss Ševeļovs un dziedātāja Ella cepures kā stila elementu izmanto, ne tikai ziemas laikā izejot ielās, bet jebkurā gadalaikā atrodoties telpās. Cepure tēlam piešķir bezrūpības, jaunības elementu, un tas patīk abām populārajām personām. Ja izdodas galvassegu apvienot ar stilu, tas ir lieliski.

Foto: Nauris Garkaklis

Televīzijas seja Ketija Šēnberga šoziem izvēlas neizmantot cepuri, bet priekšroku dod adītai pīnei, kura nosedz ausis un rada tām siltuma sajūtu. Šēnberga izvēlas pīni melnā krāsā, lai tā kā apcents izceltu viņas blondos matus un sarkano mēteli.

Foto: Nauris Garkaklis

Uzņēmējs Māris Gailis, neskatoties uz to, ka pārvietojas ar automašīnu un kājām veic mazus ceļa gabalus, vienalga nesaldē galvu, bet izmanto īpašas formas un dizaina cepuri.

Foto: Facebook

Dziedātāja Māra Katarska ziemā izvēlas rupja adījuma mīkstu cepuri, lai būtu silti, lai netiktu nospiesta galva. Mūziķe ir no retajām sabiedrībā pzīstamajām personām, kuras cepuri izvēlas gaišos toņos.

Foto: Facebook

Grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska vienmēr ir mīlējusi neslēpt to, ko vēlas, un visas savas trakās idejas izmanto stilam, nebaidoties, ko domās vai teiks citi. Mūziķe arī cepures izvēlē dara to, ko vienmēr, - ir patiesa pret sevi un izvēlas spilgtu cepuri, tāpēc, ka to vēlas, nevis tāpēc, ka visi velk tādu toņu cepures.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu