Saulietim divi vārti «Toros» uzvarā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ar diviem vārtiem Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) spēlē izcēlās latviešu uzbrucējs Kaspars Saulietis, palīdzot čempionvienībai Ņeftekamskas «Toros» sestdien savā laukumā ar 4:3 (1:1, 2:2, 1:0) pieveikt Iževskas «Ižstaļ» vienību.

Saulietis, kurš šo maču aizvadīja pirmajā maiņā, guva «Toros» komandas otros un trešos vārtus, ikreiz vienību izvirzot vadībā ar 2:1 vai 3:2. Otrās trešdaļas izskaņā viesi prata izlīdzināt rezultātu (3:3), bet uzvaras vārtus Ņeftekamskas kluba labā guva Ņikita Sedikovs.

Šajā mačā piedalījās vēl viens «Toros» latviešu uzbrucējs Artūrs Mickēvičs, kurš spēlēja trešajā virknējumā, taču viņš ar rezultativitāti neizcēlās.

Saulietis šajā sezonā ticis pie deviņiem vārtu guvumiem, kā arī septiņām rezultatīvām piespēlēm, bet Mickēvičs līdz šim izcēlies ar četriem vārtu guvumiem un trim piespēlēm.

Pateicoties panākumam, «Toros» čempionāta kopvērtējumā nostiprinājusies pirmajā vietā - 25 mačos 52 punkti.

Šajā sezonā VHL čempionātā sacenšas 26 komandas, kas aizvadīs divu apļu turnīru. Sekojošajos izslēgšanas mačos iekļūs 16 spēcīgākās līgas vienības.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu