Video: Roberto dzied lietuviski un saviļņo sieviešu sirdis (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Dziedātājs Roberto Meloni šobrīd atrodas Lietuvā, kur ieraksta dziesmu kopā ar televīzijas šova «Lietuvos balsas» dalībniekiem. Dziesmas ierakstā Roberto repo itāļu valodā. Lai iegūtu lietuviešu simpātijas, Roberto ir arī dziedājis lietuviešu valodā un saņēmis sirsnīgas ovācijas.

Nesen tika rādīta trešā atlase Lietuvas televīzijas šovam «Lietuvos balsas», kurā piedalās Latvijā populārais itāļu dziedātājs Roberto Meloni.

Trešajai atlasei tika dots nosaukums «Nakauts», latviski tas nozīmē – nokauts, kā boksa terminoloģijā.

«Komandu treneri sadala dalībniekus pa trim un visiem ir jānodzied dziesma, bet tālāku dalību turpina tikai divi no trīs, es tiku uz nākamo kārtu,» priecājas Roberto.

Roberto pirmo reizi dziedāja lietuviešu valodā un saņēma negaidīti siltu reakciju un mīlestību no publikas, žūrijas un pat saviem konkurentiem, kuri kopā ar viņu atradās izveidotajā cīņas ringā.

«Izdomāju izpildīt itāļu klasiķa Enriko Karuzo dziesmu, bet dziesmas pēdējo piedziedājumu nodziedāt lietuviski. Starp citu, tieši ar šīs dziesmas versiju lietuviešu valodā kļuva populārs žūrijas loceklis Meruns,» stāsta Roberto.

Roberto ar savu lielisko itāļu klasiskās dziesmas izpildījumu tika uz nākamo kārtu un jau gatavo jaunu dziesmu, dziedātājs gan neatklāj, kādu, bet intrigai pasaka, ka dziesmu viņš izpildīs trīs valodās.

«Gribu pateikties savam dziedāšanas skolotājam Nikam Matvejevam, jo tieši viņš man ieteica sākumā izmantot rečitatīvu, tad pirmo piedziedājumu dziedāt mierīgā itāļu valodā, un beigās pārsteigums - seko piedziedājums lietuviešu valodā, man izdevās pozitīvi pārsteigt publiku,» smejas Roberto.

Šobrīd Roberto atrodas Lietuvā, kur kopā ar pārējiem šova «Lietuvos balsas» dalībniekiem ieraksta dziesmu, kurā Roberto repo itāļu valodā.

«Ierakstam dziesmu no grupas «Black eyed peas» repertuāra, kura visā pasaulē ir palikusi gluži kā konkursa, kura oriģinālais nosaukums ir «The Voice», himna, tā ir dziesma «Let`s get it started». Šodien iedziedājām dziesmu un nofilmējām arī video,» priecājas Roberto.

Šova fināls būs vērojams pirmajā janvārī. Lai Roberto tiktu finālā, viņam ir jābūt labākajam no sava trenera sešinieka.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu