Video: Gatavojoties skaistuma konkursam, Lingita gatavo ēst augstpapēžu kurpēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Modele, šova «Okartes skatuve» dalībniece Lingita Lina Bopulu pavada savas dienas, mācoties sesijai augstskolā un gatavojoties skaistuma konkursam «Miss Top of the World Latvia 2013», kurā jaunā sieviete pārstāv Latviju.

Lingita Lina Bopulu pieteicās konkursam, jo viņai bija nepieciešams jauns piedzīvojums un izaicinājums un konkurss sniedz abas šīs lietas.

«Man ļoti patīk mācīties augstskolā, bet esmu tāds cilvēks, kuram ik pa laikam ir nepieciešams izrauties no ierastās vides. Uzskatu, ka šī ir laba iespēja, lai to īstenotu. Ceru, ka konkursā ne tikai iepazīšos ar citu valstu dalībniecēm, bet arī uzturēsim draudzīgus kontaktus pēc konkursa,» skaidro Lingita.

Modele nedomā,ka uzvara konkursā ir pats svarīgākais, Lingitai svarīgākas ir emocijas, ko šis pasākums sniedz. Citiem liekas, ka tas ir tikai tāds viens vakars, kur meitenēm sadala titulus, vietas, bet patiesībā tas ir piedzīvojums veselas nedēļas garumā, kur katru dienu ir īpaši uzdevumi, pasākumi.

«Neuzskatu, ka šajos konkursos vērtē tikai skaistumu, svarīgi ir arī sevi labi pasniegt. Pēdējo divu gadu laikā, mācoties baltu filoloģiju, ir sanācis izlasīt daudz grāmatu, arī esmu diezgan daudz ceļojusi, tieši ceļošana un grāmatu lasīšana man ir devusi citādāku skatījumu uz dzīvi.Ceru, ka tas palīdzēs arī konkursā. Pēdējā laikā ir diezgan saspringts grafiks - pietiekami daudz darbu skolā, jo tuvojas sesija, kā arī jāgatavojas konkursam, jo vēlos labi pārstāvēt Latviju.

Foto: Publicitātes foto

Pašlaik modele nodarbojas ar tērpu meklēšanu, jo ir ļoti svarīgi atrast tādas kleitas, kurās viņa justos ērti, kā arī izskatītos labi. Lielu paldies Lingita saka tērpu dizainerei Kristīnei Deimon, kura atbalsta viņas dalību konkursā, un konkursa laikā varēs redzēt dažas no viņas kleitām.

«Pašlaik cenšos mājās trenēties skaisti staigāt augstpapēžu kurpēs, ir reizes, kad vakariņas gatavoju kurpēs ar augstiem papēžiem, lai pierastu pie tām un konkursa laikā justos ērti. Ceru, ka man izdosies labi sevi parādīt, pats galvenais ir noticēt sev, ticēt saviem sapņiem un tiekties uz mērķiem, kā arī tikt galā ar uztraukumu,» ar cerību balsī nosaka Lingita.

Foto: Publicitātes foto

Lingita priecājas, ka ir iekļuvusi konkursa finālā, neatkarīgi no tā, kāds būs rezultāts, modele būs pateicīga par piedzīvoto nākamās nedēļas laikā, jo konkursa programma ir interesanta un daudzpusīga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu