Top10 gada kino izgāšanās (45)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Biznesa žurnāls «Forbes» par 2013. gada kino kases ieņēmumu lielāko izgāšanos atzinis filmu «The Fifth Estate» («Piektā vara»), kas vēsta par tīmekļa vietni «WikiLeaks». Uzzini, kuras vēl filmas cietušas finansiālu fiasko. Lūk, Top10 gada kino izgāšanās.

 
Foto: Kadrs no filmas

10. «The Big Wedding» («Lielās kāzas») - atpelnīja 63%.

Anotācija: Grifinu kungs un kundze pazīst viens otru jau divdesmit gadus, un tagad bijušie vīrs un sieva sadzīvo kā suns un kaķis. Viņi tik ļoti apnikuši viens otram, ka viņu attiecībās palikušas tikai vienas emocijas – naids. Bet ģimenē vēl ir pieaugušais dēls Džareds, kurš ir laimīgi iemīlējies. Kāzas ir nozīmīgs brīdis katra cilvēka dzīvē, un šis brīdis tuvojas. Lai nesarūgtinātu «mazo puiku» pirms priecīgā notikuma, vecāki nolemj darīt visu, lai saglabātu laimīga pāra tēlu. Tomēr nevienam no viņiem pat ļaunākajā murgā nevarēja rādīties, kas tieši kļūs par viņu dēliņa izredzēto…

 
Foto: Kadrs no filmas

9. «RIPD» - atpelnīja 60%;

Asa sižeta kriminālkomēdija ar Holivudas zvaigznēm Raienu Reinoldsu un Džefu Bridžesu galvenajās lomās.

 
Foto: Kadrs no filmas

8. «Peeples» - atpelnīja 60%;

Komēdija par kāda amerikāņu jaunekļa (Craig Robinson) centieniem iepatikties līgavas (Kerry Washington) vecākiem.

 
Foto: Kadrs no filmas

7. «Getaway» - atpelnīja 58%;

 
Foto: Kadrs no filmas

6. «Battle Of The Year» («Deju grīdas karaļi») - atpelnīja 55%;

 
Foto: Kadrs no filmas

5. «Broken City» - atpelnīja 54%;

 
«Parker»
«Parker» Foto: Kadrs no filmas

4. «Parker» («Pārkers») - atpelnīja 49%;

Anotācija: galvenais varonis ir profesionāls zaglis, kas vienmēr vadās pēc saviem morāles principiem. Taču tas viņam netraucē aizsūtīt uz viņpasauli ikvienu, kas nostājas ceļā. Galvenajās lomās Džeisons Stethems un Dženifera Lopesa.

 
Foto: Kadrs no filmas

3. «Paranoia» («Paranoja») - atpelnīja 39%;

Trilleris «Paranoia» («Paranoja») ar Harisonu Fordu un Geriju Oldmenu.

 
Foto: Kadrs no filmas

2. «Bullet To The Head» («Kā lode galvā») - atpelnīja 36%;

Otro vietu ieņem kinozvaigznes Silvestra Stallones asa sižeta filma «Bullet To The Head» («Kā lode galvā»), kas atpelnījusi tikai deviņus miljonus dolāru (4,7 miljonus latu) jeb 36% no 25 miljonu dolāru (13 miljonu latu) budžeta.

 
Foto: Kadrs no filmas

1. «The Fifth Estate» («Piektā vara») - atpelnīja 21%;

«The Fifth Estate» kinolentē galveno lomu spēlē britu aktieris Benedikts Kamberbačs, bet tās režisors ir «Oskara» balvas laureāts Bils Kondons. Tomēr kinolentes kases ieņēmumi līdz šim ir seši miljoni ASV dolāru (3,1 miljons latu), kas veido nieka 21% no filmas 28 miljonus dolāru (14,5 miljonus latu) lielajām uzņemšanas izmaksām.

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu