Vīgantei ir 7 tetovējumi, meitene noliedz, ka tetovēšanās ir atkarība (45)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja, televīzijas šova «OKartes skatuve» dalībniece Sandija Vīgante ir uztaisījusi jaunus tetovējumus, nu viņas miesu rotā jau septiņi zīmējumi un dziedātāja nedomā apstāties. Plānā ir vēl izveidot vismaz sešus tetovējumus. Mūziķe tetovēšanos nesauc par atkarību, bet gan par nepieciešamību.

Atbraukusi no Kipras, dziedātāja Sandija Vīgante ir mainījusies, viņa ir gan mainījusi matu griezumu, gan tikusi pie jauniem tetovējumiem.

«Sapratu, ka ar gariem matiem ir liels čakars. Visu laiku kas jādara, jāveido, lai mati izskatītos skaisti. Draudzenes, kurām ir gari mati, pirmajā dienā izmazgā matus, otrajā sataisa tos astē, trešajā sapin bizē un ceturtajā ieveido lokas, es vēlos, lai man katru dienu ir svaigi mati,» nosaka Sandija.

Mūziķei nav laika, ko katru dienu veltīt, lai gari mati izskatītos lieliski, turklāt daudzi izteicās, ka viņai piestāvētu karē griezums, to dziedātāja arī nogrieza.

«Jūtos nopietnāka nekā tad, kad man bija gari mati. Nav tā, ka demonstratīvi vēlos parādīt, ka esmu savādāka, pati sev vēlos pierādīt, ka esmu nopietnāka, tāpēc mainīju griezumu,» skaidro Sandija.

Foto: Nauris Garkaklis

Tetovējumi radās pavisam vienkārši, Sandija saprata, ka pirms septiņiem gadiem taisītais tetovējums, kurš tajā mirklī ko nozīmēja, vairāk neko nenozīmē, un viņa vēlējās to mainīt, tāpēc pārtaisīja tetovējumu.

«Tetovējumu dēļ saņemu daudz negāciju no radiem, kam nepatīk tetovējumi un kuri protestē pret to. Visiem teicu: ja mīli cilvēku, tu nevari viņu mīlēt mazāk tikai tāpēc, ka viņam ir tetovējumi. Tetovējumi ir mans lēmums, un mani neinteresē, ko kāds par to domā. Esmu pieaudzis cilvēks, pati izlemju, ko daru. Tas ir mans imidžs, es taisīšu vēl piecus, sešus, septiņus tetovējumus, jo man patīk,» nosaka Sandija.

Foto: Nauris Garkaklis

Jaunajā tetovējumā uz labās rokas ir attēlota meitene ar mikrofonu un pūce. Pūce grieķu vēsturē ir svētais simbols, nozīmē gudrību un to, ka tā vienmēr tevi sargās, mikrofons attēlots, jo Sandija ir dziedātāja, bet meitene simbolizē pašu Sandiju.

«Uz muguras ir mūzika, kura iet uz sirdspukstiem, šāda izvēle tāpēc, ka mūzika ir mana dzīve, šos sirdspukstus pārstrāvo vērsis, jo esmu vērsis pēc horoskopa. Esmu izteikta sava zodiaka zīme, tāpēc to arī akcentēju,» skaidro Sandija.

Sandija uzsver, ka taisa tetovējumus tikai tad, ja viņai konkrētais tetovējums ko nozīmē, visiem zīmējumiem, kuri klāj viņas ādu, ir kāda jēga mūziķes dzīvē.

Foto: Nauris Garkaklis

«Tetovējumus netaisu tāpēc, lai būtu «kruta» vai stilīga. Plānoju tetovēt vecāku dzimšanas dienas datumus, jo vecāki man daudz nozīmē, un arī kad man piedzims pirmais bērns, viņa iniciāļi būs uz manas miesas. Žēl, ka cilvēki to nesaprot un nosoda,» tā Sandija.

Sandijas miesu rotā septiņi tetovējumi, ilgu laiku bija seši tetovējumi, bet mūziķei nepatīk skaitlis seši, tāpēc tapa septītais tetovējums.

«Tetovēšanās man nav atkarība, tā ir vajadzība. Kad jūtu, ka vajag jaunu tetovējumu, to arī uztaisu. Tā tomēr nav maza nauda, uztaisīt tetovējumu,» nobeidz Sandija.

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu