Sēru dienā Zatlers ar kundzi apmeklē modes skati Lietuvā (81)

rus.tvnet.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingrīda Punka

Svētdienā, kura tika pasludināta par valsts sēru dienu, bijušais prezidents Valdis Zatlers kopā ar kundzi devās uz Lietuvu, lai apmeklētu Viļņā notiekošu modes skati.

Kā bijušais prezidents izteicies intervijā portālam «lrytas.lt», viņš ilgi domājis un izlēmis beigu beigās tomēr skati apmeklēt. Pārim patīk dizaineru radītie šovi, un tāpēc arī viņi izlēmuši par labu braucienam uz Lietuvu.

Sēru dienā Valdis Zatlers ar kundzi apmeklēja Viļņā notiekošo modes dizainera Joza Statkeviča skati.

Kā izrādās, Lilita Zatlere ir sena dizainera kliente un vienmēr apmeklē visas viņa jaunās kolekcijas skates. Neskatoties uz valstī izsludinātajām sērām, Zatleru pāris palikuši uzticīgi modei, jo kā nekā tika demonstrētas nākamā gada modes tendences, par kurām jābūt lietas kursā.

Kad žurnāliste no Lietuvā populārā portāla «lrytas.lt» jautājusi par Latvijas lielajām bēdām, Zatlers atbildējis, ka valstī tas ir smags mirklis un visiem jāturas kopā, jābūt solidāriem, bet ar skatu nākotnē.

Modes skate sākās ar klusuma brīdi, kuru Zatlers komentēja, ka traģēdija ir lielas sāpes visai valstij.

Neskatoties uz šausminošo notikumu, mums jādomā par nākotni, jāskatās, ko spējam izdarīt savādāk, lai nākotnē nenotiku šādas katastrofas. Prezidents uzskata, ka jāatrod kontakts ar citām valstīm, lai lūgtu palīdzību.

Arī Lietuva un Igaunija, lai izrādītu atbalstu Latvijai, ir pasludinājušas sēras.



Komentāri (81)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu