Robijs Viljamss iesvingo pirmajā vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātāja Robija Viljamsa cerības piepildījušās, un viņa jaunais svinga albums «Swings Both Ways» šonedēļ iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, ziņo nme.com.

Nedēļas griezumā «Take That» dalībnieka albums pārdots 109 000 eksemplāru, svētdien ziņo «Official Charts Company».

Atgādinām, ka Viljamss cerēja, ka viņa jaunais svinga albums būs tikpat veiksmīgs kā pirmais un nodrošinās viņam pensiju. 2001. gada svinga mūzikas albums «Swing When You're Winning» ieguva astoņkārtēju platīna statusu. 39 gadus vecais Viljamss neslēpa, ka nogaidījis ar līdzīga albuma izdošanu, lai tas viņam kalpotu kā drošības spilvens pēc mūziķa karjeras beigām.

«Es vienmēr esmu gribējis ierakstīt vēl vienu svinga albumu, jo tā būs mana pensija. Man kādreiz šķita, ka darīšu to lielākā vecumā, un tas pienāca ātrāk, nekā gribētos,» viņš teica kādā intervijā.

«Swing Both Ways» iznāca 18.novembrī, tikai gadu pēc mūziķa iepriekšējā soloalbuma. Turklāt 2010. gadā viņš apvienojās ar pārējiem grupas «Take That» dalībniekiem un izdeva albumu «Progress».

Šis ir Viljamsa vienpadsmitais numur viens albums britu salās.

19 gadus vecais trubadūrs Džeiks Bags (Jake Bugg) ar savu otro plati «Shangri La» debitējis 3. vietā. Kanādiešu dziedātājas Selīnas Dionas albums «Loved Me Back To Life» ierindojās ceturtajā vietā, bet pirmo piecinieku noslēdza Elvisa Preslija hitu izlase «The Nation's Favourite Elvis Songs».

Tikmēr singlu konkurencē 1. vietā ir dziedātājas Lilijas Alenas kaverversija grupas «Keane» dziesmai «Somewhere Only We Know». Otrs dziedātājas skaņdarbs - atgriešanās singls «Hard Out Here» arīdzan iekļuvis top10 - 9. vietā.






KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu