Minskas «Dinamo» atlaiž galveno treneri Andrijevski (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālas hokeja līgas (KHL) kluba Minskas «Dinamo» vadība pārtraukusi darba attiecības ar komandas galveno treneri Aleksandru Andrijevski.

Baltkrievijas kluba paziņojumā teikts, ka komanda Andrijevska vadībā uzradījusi neapmierinošus rezultātus un nav spējusi izpildīt uzstādītos uzdevumus, tāpēc treneris «uz laiku» atstādināts no savu pienākumu pildīšanas.

Par vienības galvenā trenera pienākumu veicēju iecelts Ļubomirs Pokovičs, kurš līdz šim bija Andrijevska palīgs.

Andrijevskis Minskas komandu vadīja jau trešo sezonu - iepriekš galvenā trenera amatu ieņēmis 2009./2010., kā arī 2012./2013.gada sezonā. Starplaikā Andrijevskis darbojies Baltkrievijas izlases treneru korpusā.

Baltkrievu hokeja speciālists Minskas klubu atkārtoti sāka vadīt pagājušā gada oktobrī, kad atlaists tika somu treneris Kari Heikila.

Andrijevskis ir bijušais hokejists, kurš savas sportista karjeras laikā spēlējis klubos Šveicē, Vācijā, Itālijā un Somijā, kā arī Nacionālās hokeja līgas vienībā Čikāgas «Blackhawks».

Ar 24 punktiem 28 spēlēs «Dinamo» pašlaik Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem pēdējo, 14.vietu, kas dod priekšpēdējo pozīciju visas līgas kopvērtējumā.

Bez uzvarām Minskas klubs palicis jau sešās spēlēs pēc kārtas.

Līdz ar to šosezon darbu pie KHL klubu stūres zaudējuši jau astoņi treneri - Andrijevskis, Vladimirs Krikunovs (Ņižņekamskas «Ņeftehimik»), Sergejs Šepeļevs (Hantimansijskas «Jugra»), Vāclavs Sikora (Prāgas «Lev»), Aleksandrs Kitovs (Novokuzņeckas «Metallurg»), Petri Matikainens (Omskas «Avangard»), Toms Rovs (Jaroslavļas «Lokomotiv») un Sergejs Svetlovs (Mitišču «Atlant»).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu