«Instrumenti» sestdienas koncertu pārceļ uz otrdienu (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Solidarizējoties ar sabiedrību saistībā ar situāciju valstī, grupa «Instrumenti» pēc ilgstošas apspriešanās nolēmusi rītvakar, 23.novembrī, koncertzālē «Palladium» plānoto koncertu pārcelt uz otrdienu, 26.novembri, informēja grupas pārstāve Līva Pētersone. Viņa piebilda, ka šovakar, 22.novembrī, paredzētais koncerts notiks, kā plānots. Ja ir vēlme uz koncertu nenākt šodien, tad no pirmdienas būs iespējams samainīt biļetes uz kādu no nākamās nedēļas koncertiem. Toties tie, kas būs iegādājušies biļetes uz rītdienas koncertu, varēs nākt uz koncertu 26.novembrī vai arī pirmdien «Biļešu servisa» kasē Rīgas Kongresu namā samainīt biļetes pret naudu.

«Mēs visu dienu par to runājām un sapratām, ka pareizāk ir solidarizēties ar sabiedrību un rīkoties šādi. Turklāt mūziķiem pašiem būs emocionāli grūti nospēlēt divus sēru koncertus,» stāstīja Pētersone.

Kā iepriekš stāstīja Pētersone, šī vakara koncerts tiks pielāgots situācijai. «Traģēdijas upurus pieminēsim ar klusuma brīdi. Tāpat būs izmaiņas koncerta programmā - būs lietas, kas tiks atceltas, jo šķiet, ka tās neiederētos,» pauda grupas pārstāve.

Grupas «Instrumenti» koncerti, kas veltīti jaunajam albumam «Procrastination», koncertzālē «Palladium» notiks šovakar, kā arī 26., 28., 29. un 30.novembrī.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu