Jauns raidījums «Rīga 2014» ietvaros - «Runā Rīga»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Viens no «Runā Rīga» vadītājiem - dramaturgs, fitnesa treneris un režisors Kārlis Anitens komentē: «Skatītājiem šo raidījumu vajadzētu skatīties tādēļ, lai ikviens nākamgad varētu atbildēt uz vienkāršu jautājumu – kādēļ Rīga ir Eiropas kultūras galvaspilsēta? Mums jāizskauž atbildes «nezinu». Tāpēc mēs esam, lai cilvēki uzzinātu - viegli un nepiespiesti, bet uzzinātu, jo zināšanas ir viens no nācijas kultūras un mākslas attīstības pamatelementiem.»

Raidījums TV3 ēterā jau švakar plkst. 18:25.

Jaunā raidījuma tēmu loks ir plašs: mākslas notikumi, festivāli, dzeja, arhitektūra, dejas un koru tradīcijas, muzeji, kino un animācija. Rīga nav tikai kultūras, tā ir arī sporta pilsēta - hokejs, basketbols, motosports jau sen iekarojuši līdzjutēju sirdis. Rīga ir arī attīstības pilsēta – zinātne, medicīnas sasniegumi, augstskolas, ražotnes, sabiedriskais transports un veloceliņu tīkls. Rīga ik dienu uzņem gan viesus, gan tās pamatiedzīvotājus, kuri apmeklē tirgu, dažādās kafejnīcas, ostu, Daugavmalu, baznīcas, zoodārzu un pilsētas parkus. Vārdu sakot – jaunais raidījums «Runā Rīga» ir domāts ikvienam, kurš vēlas noskaidrot Rīgas burvības noslēpumu. Raidījums tapis sadarbībā ar nodibinājumu Rīga 2014.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu